Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ουζουνίδης: «Μας δίνει ώθηση η νίκη»

Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας, αλλά και για το ιδανικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε στον πάγκο του Ιστορικού εμφανίστηκε ο Μα...

Εμφανώς χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας, αλλά και για το ιδανικό ντεμπούτο που πραγματοποίησε στον πάγκο του Ιστορικού εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 46χρονος προπονητής:

Για τον αγώνα: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να μην μπήκαμε όπως θα έπρεπε, ίσως γιατί ξέραμε ποσό σημαντική ήταν η νίκη και ήμασταν προσεκτικοί. Στο ημίχρονο ζητήσαμε ηρεμία και συγκέντρωση. Ξέραμε ότι έχουμε την ποιότητα μπροστά να κάνουμε φάσεις, το θέμα ήταν να μην δεχτούμε γκολ. Ξέρετε όλοι ότι υπάρχουν αρκετά νέα παιδιά, οι δυσκολίες είναι γνωστές δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια. Μας δίνει ώθηση όμως η νίκη για τη συνέχεια».

Για την καλή άμυνα της ομάδας στο ματς με τον ΟΦΗ: «Μια ομάδα που θα διεκδικήσει την παραμονή πρέπει να έχει καλή αμυντική λειτουργιά. Βέβαια και στα προηγούμενα ματς για να μην είμαι άδικος τα περισσότερα γκολ ήρθαν από ατομικά αμυντικά λάθη, όχι επειδή έκανε πολλές ευκαιρίες ο αντίπαλος. Θέλει λίγη περισσότερη προσοχή το αμυντικό κομμάτι, όμως προτιμότερο είναι να υπάρχει ισορροπία. Ήταν συγκεντρωμένα σήμερα τα παιδιά, είχαν σωστή λειτουργιά».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και αν προχωρήσει σε αλλαγές: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε παιχνίδια. Θα πάμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα δύσκολη όπως είναι ο Ολυμπιακός. Νομίζω πάντως ότι υπάρχει χρόνος, έχουμε τριξίματα σαν ομάδα, είναι νεαρά τα παιδιά».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια