Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξανδρής: «Αν μιλήσω, θα δαγκώσω τη γλώσσα μου»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποφάσισε να είναι λιγομίλητος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε θα ήθελε να...

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής αποφάσισε να είναι λιγομίλητος μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε θα ήθελε να πει πολλά, αλλά θα «δαγκώσει» την γλώσσα του.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς Σφαιρόπουλο, για τη σημερινή εμφάνιση. Είναι εντολή της διοίκησης να μην πω κάτι περισσότερο. Θα ήθελα να πω πολλά, αλλά θα δαγκώσω τη γλώσσα μου. Σας ευχαριστώ», ανέφερε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Προφανώς, ο έμπειρος τεχνικός είχε πολλά παράπονα από την διαιτησία της αναμέτρησης, ωστόσο επέλεξε -και μετά από κουβέντα που είχε με την διοίκηση- να μην αναφερθεί για το συγκεκριμένο θέμα.

Τους παίκτες του Πανιωνίου στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Δημήτρης Σταμάτης, ο οποίος και αυτός με την σειρά του δεν θέλησε να πει πολλά και αρκέστηκε να αναφέρει μόνο «...συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Δεν έχω κάτι άλλο να πω».

Δεν υπάρχουν σχόλια