Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προσπάθησε, αλλά δεν μπόρεσε...

Την ήττα με 73-56 γνώρισε από τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος στο κλειστό της Αρτάκης, για την 10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ. Οι κυανέρυθροι ...

Την ήττα με 73-56 γνώρισε από τον Ολυμπιακό ο Πανιώνιος στο κλειστό της Αρτάκης, για την 10η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Οι κυανέρυθροι επιθετικά δεν βρήκαν λύσεις απέναντι στον ισχυρό αντίπαλο τους και παρά την καλή τους άμυνα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα.

Οι παίκτες του Σφαιρόπουλου στο τέταρτο δεκάλεπτο έκαναν την ύστατη προσπάθεια να μειώσουν το σκορ και να μπουν ξανά στο παιχνίδι, μείωσαν και στους δέκα πόντους, όμως η αντίδραση του Ολυμπιακού ήταν σωστή και τελικά οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη.

Πολύ θερμή ατμόσφαιρα δημιούργησαν στο κλειστό οι φίλοι του Ιστορικού, οι οποίοι γέμισαν το γήπεδο και με ατέλειωτο τραγούδι ενίσχυσαν τις προσπάθειες του Πανιωνίου.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος έπαιξε εξαιρετική άμυνα, όμως επιθετικό δεν μπορούσε να βρεις τις λύσεις και έτσι πετύχαινε καλάθι με το… σταγονόμετρο! Άλλωστε το 4-12 της περιόδου τα λέει όλα από μόνο του.

Στα επόμενα δέκα λεπτά το σκηνικό του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα, με τους κυανέρυθρους να συνεχίζουν να έχουν καλή αμυντική συμπεριφορά, όμως στην επίθεση ξανά δεν μπορούσαν να βρουν τους διαδρόμους, με το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να είναι 17-31.

Στην τρίτη περίοδο και πάλι η εικόνα του ματς ήταν ανάλογη με αυτή του πρώτου ημιχρόνου, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο, καθώς ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να πετύχει εύκολα καλάθι. Σκορ δεκαλέπτου 52-65.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος έκανε μεγάλη προσπάθεια να επιστρέψει στο παιχνίδι, μειώνοντας ακόμη και στους δέκα πόντους τρία λεπτά περίπου πριν το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός αντέδρασε με ένα τρίποντο του Σπανούλη και με πόντους του Πέτγουεϊ, με το τελικό σκορ να είναι το 56-73.

Δεκάλεπτα: 4-12, 17-31, 35-53, 56-73

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ξαθόπουλος, Βεργίνης 7 (1), Κουκουλάς, Σπυρόπουλος, Στρναντ 6 (2), Μοτσενίγος 1, Σταμάτης 5 (1), Γουντς 6, Κόλεμαν 9, Κορόλεφ 3, Προύιτ 2, Χάνκοκ 17 (2)

Ολυμπιακός: Πέτγουεϊ 13(3), Χάντερ 4, Ντάνστον 18, Σπανούλης 5(1), Ντάρντεν 4, Σλούκας 7, Λαφαγιέτ 3(1), Λοτζέσκι 5, Αγραβάνης 6, Μάντζαρης 3(1 ), Καββαδάς 2, Κατσίβελης 3(1).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Νομιζω οτι ειναι σαφες οτι ΕΣΑΚΕ και δυστυχως το συνδρομητικο καναλι (που εγω πχ πληρωνω) αντιμετωπιζουν τα ματς των βαζελογαβρων σαν τυπικη διαδικασια. Ειμαι περιεργος αν το κανουν τωρα τι θα συμβει στο TOP 16 οπου θα σφιξουν τα γαλατα. Θα τους κατοχυρωνουν τα ματς 20-0 και θα κλεινει το φυλλο αγωνα?
    Εβαλαν το ματς Δευτερα στις 5 η ωρα. Ποσο γραμμενο εχουν τον Πανιωνιο κοσμο? Και το ιδιο ειχαν κανει στο Κοροιβος-ΠΑΟ πριν 2-3 βδομαδες!!!
    Διαιτητες σε διατεταγμενη υπηρεσια. Ο Πανιωνιος θα εχανε ουτως ή αλλως γιατι ακομα δεν εχουμε γινει ομαδα. Αλλα δεν ειναι αναγκη με τετοια σφυριγματα να τελειωσεις το ματς απο το β δεκαλεπτο.
    Η ομαδα ειχε ενεργεια αμυντικα. Ομως δεν υπηρχε επιθετικο πλανο, ο Ολυμπιακος οντως επαιξε αμυνα πολυ καλη (αλλα η διαιτησια τον αφησε να παιξει αρκετες φορες αντιαθλητικα) ακι ειμασταν εκνευριστικα αστοχοι σε οσα ελευθερα σουτ ειχαμε.
    Κολεμαν στο α' και Χανκοκ στο β' οι μονοι που εδωσαν καποιες λυσεις. Αν Ξανθοπουλος και Προυιτ δεν βελτιωθουν η περιφερεια μας θα ειναι η αχιλλειος πτερνα μας ολη τη σεζον. Ειδικα ο πρωτος απογοητευτικος χθες.
    Highlight του ματς ο Σπανουλης να παιζει αμυνα στον Κουκουλα και αυτος να μην μπορει να τον βαλει στο καλαθι για να σουταρει.Ειναι ντροπη αυτοι οι παικτες να αγωνιζονται γεινικα, ποσω μαλλον στην Α1...
    Νικος -East Attica-

    ΑπάντησηΔιαγραφή