Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με Σιαλμά οι προπονήσεις!

Στις προπονήσεις του Πανιωνίου άρχισε να λαμβάνει μέρος ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο οποίος πρόσφαρα έλυσε την συνεργασία με τον Πλατανιά. Ο Έ...

Στις προπονήσεις του Πανιωνίου άρχισε να λαμβάνει μέρος ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο οποίος πρόσφαρα έλυσε την συνεργασία με τον Πλατανιά.

Ο Έλληνας επιθετικός βρίσκεται χωρίς ομάδα τον τελευταίο καιρό και πλέον ξεκίνησε προπονήσεις με την ομάδα του Τερεζόπουλου, προκειμένου να παραμείνει σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Βέβαια, δεν αποκλείεται να υπάρξει και θέμα μεταγραφής του παίκτη στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς ο Πανιώνιος έχει επιθετικό πρόβλημα και λόγω της μη αδειοδότησης (μόνο ένας Ελληνας άνω των 24 ετών μπορεί να αποκτηθεί) δεν έχει και πολλές επιλογές.

Άλλωστε, ο 28χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί και στο παρελθόν στη Νέα Σμύρνη και γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις.

Βέβαια, θα πρέπει να πείσει και το τεχνικό τιμ του Πανιωνίου πως είναι σε καλή κατάσταση και μπορεί να βοηθήσει σημαντικά, ώστε να γίνει κίνηση από την κυανέρυθρη διοίκηση για να τον αποκτήσει.

Πάντως, ο Σιαλμάς "διψάει" για μπάλα, θέλει να επανέλθει δυναμικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ και οι εμπειρίες του είναι ικανές να βοηθήσουν την ομάδα. Εκτός από τον Ιστορικό και τον Πλατανιά, έχει αγωνιστεί και σε ΠΑΣ Γιάννινα, ΑΕΚ αλλά και στο πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν.

1 σχόλιο