Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλεξανδρής: «Να έχουμε διάρκεια, κοντά μας ο κόσμος»

Ο Ιστορικός υποδέχεται το Σάββατο (22/11, 17.00) τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με στόχο φυσικά την κατάκτηση της πρώτης του νίκης στο φετινό π...

Ο Ιστορικός υποδέχεται το Σάββατο (22/11, 17.00) τον Κόροιβο Αμαλιάδας, με στόχο φυσικά την κατάκτηση της πρώτης του νίκης στο φετινό πρωτάθλημα της Α1.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εστίασε στη βελτίωση που έχει παρουσιάσει η ομάδα τις τελευταίες αγωνιστικές και εξήγησε τι είναι αυτό που θέλει να δει.

"Είναι παιχνίδι στο οποίο πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή, υπό την έννοια της πίεσης που υπάρχει στην ομάδα μας. Αυτή που προκύπτει από το γεγονός ότι ακόμα δεν έχουμε πανηγυρίσει νίκη. Είμαι αισιόδοξος πως από αυτό το ματς, αλλά και στη συνέχεια η εικόνα μας θα είναι πολύ καλύτερη", είπε ο κόουτς του Πανιωνίου, ενώ σε ερώτηση για τον Κόροιβο, διευκρίνισε ότι "παίζει πολύ ελεύθερα. Είναι καλός στο ανοιχτό γήπεδο και στο ένας εναντίον ενός. Οφείλουμε να έχουμε αυτοσυγκέντρωση και δύναμη στην άμυνα".

Πόσο έχει αλλάξει η δική του ομάδα; "Μετά τη δουλειά που κάναμε και την τελευταία εβδομάδα, η εικόνα μας είναι καλύτερη, σε ό,τι αφορά την ομοιογένεια, αλλά και τις συνεργασίες. Ελπίζουμε να είναι και στη διάρκεια, γιατί και στα τελευταία ματς παίξαμε καλά, αλλά δεν είχαμε διάρκεια. Περιμένουμε τον κόσμο να έλθει, όπως πάντα, να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από όλους μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια