Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το ντεμπούτο του Ντουρμισάι

Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα την φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Φιό...

Ένας ακόμη νεαρός ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα την φετινή σεζόν.

Ο λόγος για τον Φιόρι Ντουρμισάι, ο οποίος φόρεσε για πρώτη την κυανέρυθρη εμφάνιση σε επίσημο αγώνα του Ιστορικού στην αναμέτρηση Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκη".

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος έδωσε την ευκαιρία στον 18χρονο επιθετικό (σ.σ. σε λίγες μέρες κλείνει τα 18 του χρόνια), τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στην θέση του Γιάννου και μπορούμε να πούμε πως ο νεαρός τον δικαίωσε με την απόδοση του.

Στον χρόνο που αγωνίστηκε κράτησε μπάλα, κέρδισε φάουλ και μονομαχίες από τους αντιπάλους του και γενικότερα δεν φάνηκε "ψαρωμένος".

Ο Ντουρμισάι είχε πραγματοποιήσει προετοιμασία με την πρώτη ομάδα το Καλοκαίρι, όμως ένας τραυματισμός τον άφησε αρκετά πίσω. Πριν λίγο καιρό επέστρεψε στην αγωνιστική δράση και έπαιξε αμέσως στην Κ20 του συλλόγου, όπου μάλιστα σκόραρε κιόλας.

Στην ομάδα πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του νεαρού επιθετικού και ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ο οποίος τον είχε και πέρυσι στην Κ20, γνωρίζει πως αν δουλέψει σωστά ο ποδοσφαιριστής τότε θα μπορέσει να βοηθήσει στο μέλλον πολύ περισσότερο τον Πανιώνιο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια