Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρας στο «Καραϊσκάκη»!

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Ιστορικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και έκανε ...

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Ιστορικός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και έκανε πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης για την επόμενη φάση του Κυπέλλου. Το γκολ για τον Πανιώνιο σημείωσε ο Παύλος Μητρόπουλος.

Η ομάδα του Δημήτρη Τερεζόπουλου στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου κοιτώντας στα "μάτια" τον αντίπαλο του.

Οι κυανέρυθροι έβγαλαν πάθος στον αγώνα, είχαν σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι τους και με καλή αμυντική διάταξη και προσεγμένες επιθέσεις πήρε το "Χ", φτάνοντας τους δύο βαθμούς στον όμιλο και πλέον με νίκη στο εντός έδρας ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Παναχαϊκή θα εξασφαλίσει το εισιτήριο της πρόκρισης,

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο γηπεδούχος Ολυμπιακός προηγήθηκε νωρίς στο σκορ (13'), με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, ο οποίος "νίκησε" τον Νίκο Γιαννακόπουλο.

Στη συνέχεια ο Πανιώνιος ανέβασε στροφές και άρχισε να βγαίνει με αξιώσεις στην επίθεση.

Στο 24' ήρθε η ώρα της ισοφάρισης, με τον Φούντα να κάνει την σέντρα από τα αριστερά και τον Μητρόπουλο με εξαιρετική κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Μέγιερι για το 1-1.

Μετά από αυτό το τέρμα ο Ιστορικός έλεγχε τον ρυθμό, πήγε το ματς εκεί που ήθελε και κατάφερε να σταθεί όρθιος έως το τέλος του παιχνιδιού και να πανηγυρίσει τον σημαντικό βαθμό.

Ο Ολυμπιακός είχε συνολικά τρία δοκάρια, στο 2' με τον Γκαζαριάν, στο 39' με τον Μπουχαλάκη και στο 86' με τον Διαμαντάκο.

Από την άλλη ο Πανιώνιος είχε και αυτός τις δικές του καλές στιγμές, με πιο σημαντικές αυτές του Μπουμάλ στο 64' και στο 72' και του Πάνου στο 82'.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Σαλίνο, Αυλωνίτης, Βούρος, Γιαννούλης, Μπουχαλάκης, Φορτούνης, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Γκαζαριάν, Διαμαντάκος

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασουλής, Φούντας, Γκίνης, Χατζηισαϊας, Γιάννου, Πάνος, Μπουμάλ, Κολοβός, Γκέζος

Αναλυτικά η 2η αγωνιστική:

Τρίτη 28/10
Φωστήρας – Παναχαϊκή 0-2
(36’ Μαρουκάκης, 64’ Μαρουκάκης)

Τετάρτη 29/10
Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-1
(13’ Φορτούνης – 24’ Μητρόπουλος)

Η βαθμολογία στον 1ο όμιλο:
1. Ολυμπιακός 4
2. Παναχαϊκή 3
3. Πανιώνιος 2
4. Φωστήρας 1

Η επόμενη (3η) αγωνιστική:
Τετάρτη 07/01
Φωστήρας – Ολυμπιακός
Πανιώνιος – Παναχαϊκή


Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. ma apola auta esy mou pires ta myala
    panionara padu se akolouthw den briskw kliniki na apeksartithw


    ti kai an aurio eine kathimerini?ti kai an einai kipelo? eimastan MESA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή