Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν τα κατάφερε ο Ιμπαγάσα

Χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ. O ...

Χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός στο ερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με την Βέροια για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

O πολύπειρος μέσος ταλαιπωρείται τις τελευταίες μέρες από ενοχλήσεις στο γόνατο, τελικά δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στον δύσκολο αγώνα της Ημαθίας.

Έτσι ο Δημήτρης Τερεζόπουλος αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός αποστολής, ενώ επίσης εκτός τέθηκαν και οι Φουρλάνος, Σμυρλής.

Αντίθετα οι Οικονόμου, Σιώπης και Παπαδόπουλος επέστρεψαν κανονικά στην διάθεση του προπονητή τους, ενώ στην αποστολή βρίσκεται ξανά ο νεαρός επιθετικός Ντούρμισάι.

Αναλυτικά η αποστολή που ανακοίνωσε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, την οποία αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές:

Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιώπης, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνης, Μ. Γκέζος, Κολοβός, Μπούζας, Μασούρας, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μπουμάλ, Φούντας, Οικονόμου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

1 σχόλιο

  1. Τα λεφτα του ιμπαγασα τα πληρωνουμε κανονικα? Φοβαμαι μην κανει προσφυγη και μεινει ελευθερος. Αντε ρε μπαγασα να δω θα κανεις 5 παιχνίδια φέτος?? Τζαμπα τη θεση του ξενου. Ηθελα ομως ναξερα το τιμ των γιατρων με πρωτο τον προεδρο τι ειδαν οταν τον εξετασαν ολα καλα?? Γιατι μου φαίνεται οτι εξετασαν μονο τη φωτογραφία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή