Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προς ανανέωση ο Παπαδόπουλος

Μπορεί φέτος -έως τώρα τουλάχιστον- να μην είναι η πρώτη επιλογή, ωστόσο όποτε αγωνίστηκε τα πήγε περίφημα. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδ...

Μπορεί φέτος -έως τώρα τουλάχιστον- να μην είναι η πρώτη επιλογή, ωστόσο όποτε αγωνίστηκε τα πήγε περίφημα.

Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος την φετινή σεζόν μετράει μία μόλις συμμετοχή ως βασικός με την κυανέρυθρη φανέλα, στο ματς με τον Φωστήρα για το Κύπελλο.

Σε εκείνο το ματς ο 24χρονος τερματοφύλακας πραγματοποίησε τρεις σωτήριες επεμβάσεις και γενικότερα η εικόνα του μόνο θετική μπορεί να κριθεί. Άλλωστε και στα φιλικά όπου έχει αγωνιστεί ήταν ιδιαίτερα καλός και μαζί με τον Γιαννακόπουλο συνθέτουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων.

Οι άνθρωποι του Πανιωνίου έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τις δυνατότητες του Παπαδόπουλου και έτσι έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες ενέργειες ώστε ο παίκτης να παραμείνει στην "Πλατεία".

Το υπάρχον συμβόλαιο του με τον Ιστορικό λήγει το καλοκαίρι του 2015 και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία μέχρι το 2017!

3 σχόλια

  1. καλα ρε παιδια συγνωμη αλλα αλλη ομαδα βλεπω εγω.?

    ο γιαννακοπουλος ειναι απλα τραγικος..παιζει απο του χειροτερους τα τελευταια 20 χρονια...

    πανιωνιοι σας διαβαζουν ως επι των πλειστων..οχι γαυροι..

    "και μαζί με τον Γιαννακόπουλο συνθέτουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο τερματοφυλάκων."

    δεν ειμαστε προβατα...ημαρτον...



    υγ.χιλιες φορες σιδερακης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρα πολυ καλος ειναι ο Παπαδοπουλος.. για να δειξει την αξια του θελει συνεχομενα ματς και οχι ενα ματς στο τοσο! οσο τον εχουμε δει παντως ειναι σαφως βελτιωμενος και θα βοηθησει

    ΑπάντησηΔιαγραφή