Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ενωμένοι να δώσουμε τη μάχη μας»

Να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό ζήτησαν από τους παίκτες του Πανιωνίου οι Χρήστος Δάρας και Νίκο...

Να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να πάρουν τη νίκη κόντρα στο Λεβαδειακό ζήτησαν από τους παίκτες του Πανιωνίου οι Χρήστος Δάρας και Νίκος Ζαμάνης.

Οι δύο άνδρες της κυανέρυθρης διοίκησης, μιλώντας στους ποδοσφαιριστές, τους ανέφεραν πως πρέπει να είναι όλοι δεμένοι μεταξύ τους και να δώσουν την... μάχη για τους αγώνες που ακολουθούν με Λεβαδειακό και Βέροια.

Οπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό πρέπει να το κερδίσουμε. Χάσαμε πέντε βαθμούς στην έδρα μας με ομάδες που συναγωνιζόμαστε και πρέπει να καλύψουμε το έδαφος. Οφείλουμε να είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και να δώσουμε τη "μάχη" μας τόσο με τον Λεβαδειακό όσο και με τη Βέροια που ακολουθεί στο πρωτάθλημα», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια τους.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ανέφερε:  «Η διοίκηση είναι συνεπής απέναντί μας. Οικονομικά προβλήματα δεν υπάρχουν. Πρέπει και εμείς να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό ώστε να τους το ανταποδώσουμε και να έχουν αντίκρισμα οι προσπάθειες που καταβάλλουν με τη σειρά τους. Πάμε ενωμένοι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια