Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οδύνη στο τελευταίο αντίο στον Κατσούλη (video)

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κοιμητήριο του χωριού για να αποχαιρετήσει τον 46χρονο ο οποίος έπεσε θύμα του φανατισμού και της τυφλής ...

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο κοιμητήριο του χωριού για να αποχαιρετήσει τον 46χρονο ο οποίος έπεσε θύμα του φανατισμού και της τυφλής βίας στα ελληνικά γήπεδα.

Αν και επιθυμία της οικογένειας ήταν να μην υπάρξουν στεφάνια και τα χρήματα να διατεθούν για τις ανάγκες του Ανοικτού Σχολείου Μεταναστών Πειραιά και σε οποιαδήποτε υποδομή στηρίζει αδύναμους ανθρώπους, σε ένδειξη συμπαράστασης στεφάνια έστειλαν οι ομάδες του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, καθώς επίσης η Super League, η ΕΠΣΗ και η ΕΠΟ.

Oι φίλοι του Κατσούλη τον αποχαιρέτησαν με το σύνθημα «Κώστα Ψυχάρα για πάντα Εθνικάρα», ενώ στον επικήδειο ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης, Νίκος Τζώρτζογλου, ζήτησε να διακοπούν όλες οι ποδοσφαιρισκές διοργανώσεις μεχρι η πολιτεία να λάβει μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν αντίστοχα επεισόδια με τραγική κατάληξη. «Είναι η ώρα να σταματήσει η οπαδική βία. Αν σε μια βδομάδα ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα θα έχουμε πάλι τα ίδια σε λίγο καιρό», επεσήμανε.

Ο πρόεδρος του Εθνικού, Αλέξης Αγγελόπουλος χαρακτήρισε τον θάνατο του 46χρονου «μαύρη σελίδα στην ιστορία του συλλόγου και του ελληνικού ποδοσφαίρου». Και πρόσθεσε: «Ο Κώστας ήταν ένας άνθρωπος που μόνο καλοσύνη και αγάπη είχε για όλους γύρω του. Εμείς πήγαμε στο γήπεδο για να χαρούμε το παιχνίδι με τις οικογένειες και τα παιδιά μας και κάποιοι μετέτρεψαν τον αγώνα αυτό σε τραγωδία».



πηγή: sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια