Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου σε δράση...

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, μετά τη θερινή υποχρεωτική ανάπαυλα, αρχίζουν και πάλι τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές τους ...

Οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, μετά τη θερινή υποχρεωτική ανάπαυλα, αρχίζουν και πάλι τις κοινωνικές και φιλανθρωπικές τους δραστηριότητες. Έτσι τη Δευτέρα 6-10-14 θα δώσουν αγώνα με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκού για φιλανθρωπικό σκοπό, ενισχύοντας άπορες οικογένειες.

Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί να γίνει στο γήπεδο του Αχιλλέα κάτω Αχαρνών στις 19:30 μ.μ., όπου θα γίνουν κάποιες βραβεύσεις. Τη συνάντηση αναμένεται να παρακολουθήσουν αρκετοί φίλαθλοι που θα τιμήσουν έτσι με την παρουσία τους τις παλιές δόξες και από τις δύο ομάδες. Το παιχνίδι θα διαιτητεύσει ο παλαίμαχος διεθνής ρέφερι «δάσκαλος» κ. Βαγγέλης Γιαννακουδάκης.

Ωστόσο έχουν προγραμματιστεί για τον Πανιώνιο και άλλα παιχνίδια, όπως: με Παλαιμάχους Χαλκίδας, με Παλαιμάχους Φώκαιας, με Παλαιμάχους Κορίνθου κλπ., οι ημερομηνίες των οποίων θα ανακοινωθούν μόλις οριστικοποιηθούν.

Παράλληλα, οι Παλαίμαχοι του Πανιωνίου συνεχάρησαν τα μέλη της «Πανιώνιας Κίνησης», που την αποτελούν κατά κύριο λόγο ο κ. Νικόλαος Ζαμάνης, κ. Κυριάκος Σκούρας και ο γιατρός κ. Χρήστος Δάρας που ενήργησαν σωτήρια και πέτυχαν να βγάλουν την ομάδα από το αδιέξοδο.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά "...οι Παλαίμαχοι βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό τους, τους συμπαραστέκονται και τους ευχαριστούν για την άψογη συνεργασία που έχουν. Οι Παλαίμαχοι συγχαίρουν, επιπλέον, τον πρόεδρο ερασιτέχνη κ. Άρη Μισαηλίδη που, πλαισιωμένος από αξιόλογα στελέχη, όπως ο κ. Αβρανίτης, κ. Τσιάπης, κ. Τσάμης κ.ά., πέτυχε την επανεκλογή του στην προεδρία. Συγχαίρουν, τέλος, τον πρόεδρό της ΚΑΕ κ. Ηλία Λιανό για τη σωτήρια επέμβασή του, έστω και την ύστατη στιγμή, ο οποίος κράτησε τον μπασκετικό Πανιώνιο στη θέση που του αρμόζει".

1 σχόλιο