Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Η ομάδα είναι εντελώς ακέφαλη...»

Τα πράγματα στον Πανιώνιο δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αφού ναι μεν η ομάδα εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1, ωστόσο ο...

Τα πράγματα στον Πανιώνιο δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση, αφού ναι μεν η ομάδα εξασφάλισε το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1, ωστόσο ο χρόνος πιέζει και όπως φαίνεται δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα στον σύλλογο.

Έτσι, οι παίκτες την Τετάρτη (01/10)  αν και βρέθηκαν στο κλειστό της Αρτάκης δεν προπονήθηκαν προχωρώντας σε αποχή, με τον Γιώργο Καλαφατάκη σε δηλώσεις του στην εκπομπή: «σε πορτοκαλί...φόντο» στην «ertopen.com» να εξιστορεί ακριβώς την κατάσταση:

«Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να κρατήσουμε την ομάδα με τα ψέμματα και με δικές μου προσωπικές ενέργειες, καθώς ειδικότερα οι ξένοι παίκτες αλλά και ο Μπάρλος που είναι επαγγελματίες είναι στον αέρα και αφήνουν πίσω τους δουλειές για να περιμένουν τις εξελίξεις. Η ομάδα είναι πανέτοιμη να αγωνιστεί και θεωρώ ότι θα έχει πολύ καλή πορεία. Έχουμε κάνει προετοιμασία και φιλικά παιχνίδια, ενώ κάποια τα ανέβαλα για να διαφυλάξω τους παίκτες από τυχόν τραυματισμούς. Πλέον η ομάδα είναι εντελώς ακέφαλη, δεν μας ενόχλησε κανείς από την ημέρα που πήραμε το πιστοποιητικό, ενώ εμείς σεβόμενη την μεγάλη ιστορία του Πανιωνίου τον κρατάμε ζωντανό, και αν λυθεί το θέμα Ζορόσκι η ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο Κύπελλο Ελλάδας» για να συνεχίσει μιλώντας για την επίσκεψη του Αντώνη Μαργέτη στην προπόνηση της Τρίτης (30/9): «Ο κύριος Μαργέτης ήρθε στο γήπεδο αλλά δεν τον άφησα να μιλήσει με τους παίκτες για να μην απογοητευτούν, με ουσιαστικό σκοπό να κερδίσουμε μια ημέρα ακόμα μήπως αλλάξει κάτι στο τμήμα. Εμείς είμαστε στο γήπεδο και περιμέναμε».

Στην συνέχεια απάντησε σε σενάρια παραίτησης ή διαδοχής που ακούστηκαν: «Κοιτάξτε είμαι 31 χρόνια προπονητής και στην καριέρα μου έχω δει πολλά σενάρια. Αλλά το θέμα είναι να παραιτηθώ από πού...έχουμε μπει στο γήπεδο, δουλέψαμε φάγαμε τον γάιδαρο όπως λένε και να φύγουμε. Δεν έχω συνηθίσει στη ζωή μου να τα παρατάω, αλλά πλέον δεν μπορώ να λέω και ψέμματα στα παιδιά. Ουσιαστικά στο τέλος θα μπορούμε να πούμε και κερατάς και δαρμένος. Όπως τόνισα και πιο πάνω εμείς τιμούμε την ιστορία του Πανιωνίου και αγωνιζόμαστε για αυτή και ο χρόνος θα δείξει τι έχουμε καταφέρει. Το νέο σχήμα στο ΔΣ είναι αυτό που θα αποφασίσει να κάνει αυτό που πρέπει, αλλά ότι και να γίνει πρέπει να γίνει γρήγορα και άμεσα. Ο Πανιώνιος δεν έχει χρόνο».

Δεν υπάρχουν σχόλια