Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος: «Συγνώμη από τον κόσμο και την ομάδα»

Συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου και από την ομάδα ζήτησε ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος πρόσφατα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα. Ο...

Συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου και από την ομάδα ζήτησε ο Παύλος Μητρόπουλος, ο οποίος πρόσφατα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του Ιστορικού, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, τόνισε παράλληλα πως από αύριο κιόλας θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή του.

«Ήμουν ο πρώτος που είπα ναι σ’ αυτή την δύσκολη προσπάθεια της διοίκησης και φυσικά αναλαμβάνω τις ευθύνες που μου αναλογούν. Ο Πανιώνιος τα τελευταία δύο χρόνια μου έχει μάθει τι σημαίνει οικογένεια και πως να ξεπερνάς τα δύσκολα. Γι’ αυτό και εγώ ζητάω ένα μεγάλο συγγνώμη από τον υπέροχο κόσμο και την ομάδα και να είναι σίγουροι ότι ποτέ δεν θα με ξανά στερηθεί. Πάνω απ’ όλους μας ο Πανιώνιος..Από αύριο κιόλας είμαι στην διάθεση του προπονητή μου για την δύσκολη συνέχεια...», ήταν αναλυτικά η τοποθέτηση του Μητρόπουλου.

*Διαβάστε ΕΔΩ για την ποινή της ΠΑΕ Πανιώνιος στον Παύλο Μητρόπουλο.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Χωρις να γνωριζουμε το παραπτωματου ο προπονητης και η διοικηση επραξε σωστα το ιδιο σωστος και παλλικαρι δειχνει με τις δηλωσεις του και ο Μητροπουλος ζητωντας δημοσια συγνωμη αναγνωριζοντας το λαθος του ασφαλως και η ομαδα αυτη την στιγμη εχει αναγκη ολους τους παικτες πλην ομως και η πειθαρχεια απο ολους και ο αλληλοσεβασμος ειναι απαραιτητα στοιχεια.,Ολοι μαζυ για διπλο στην Λιβαδεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρε μια ανάσα, βάλε μια τελεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή