Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Πανιώνιο»

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ δύσκολο, ίσως το πιο δύσκολο έως τώρα αλλά η νίκη είναι εξίσου σημαντική», ήταν τα αρχικά λόγια τ...

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ δύσκολο, ίσως το πιο δύσκολο έως τώρα αλλά η νίκη είναι εξίσου σημαντική», ήταν τα αρχικά λόγια του προπονητή των Τρικάλων, Κώστα Φλεβαράκη, για το ματς της ομάδας του με τον Ιστορικό και εξήγησε.

 «Ο Πανιώνιος ξεκίνησε με δύο ήττες αλλά αυτή τη στιγμή θεωρώ ότι το ρόστερ του είναι εξίσου γεμάτο όπως το δικό μας. Έχει τέσσερεις ξένους, τρεις καλούς Έλληνες και πολλά νέα παιδιά με ταλέντο. Το σημαντικό είναι να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, να δουλέψουμε όπως κάναμε όλη την εβδομάδα μέσα στο γήπεδο και να είμαστε ψύχραιμοι απέναντι στον ενθουσιασμό του αντιπάλου. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι, ήρεμοι, τόσο στα αμυντικά μας σχέδια και στα σημεία που θέλουμε να χτυπήσουμε στην επίθεση έχουμε μία καλή τύχη σε ένα παιχνίδι όπου η νίκη είναι πολύ σημαντική».

«Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό και πιστεύω ότι πρέπει να το κερδίσουμε ώστε να κάνουμε την 2η νίκη μας στο πρωτάθλημα», δήλωσε ο Νέιτ Μπόουι, ο Αμερικανός γκαρντ των Τρικάλων και τόνισε: «Αν παίξουμε με καρδιά και πάθος μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και να πάμε με άλλη ψυχολογία στην συνέχεια του πρωταθλήματος. Μελετήσαμε αρκετά τον αντίπαλο, προπονηθήκαμε εντατικά και είμαστε έτοιμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια