Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τερεζόπουλος: «Το αποτέλεσμα μας στεναχώρησε»

Εμφανώς στεναχωρημένος από την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος στην Λιβαδειά από τον γηπεδούχο Λεβαδειακό εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ...

Εμφανώς στεναχωρημένος από την ήττα που γνώρισε ο Πανιώνιος στην Λιβαδειά από τον γηπεδούχο Λεβαδειακό εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Τερεζόπουλος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ιστορικού:

«Το πρόσωπο της ομάδας στην αρχή δεν ήταν αυτό που μας έχει συνηθίσει. Δεν είχαμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Στη συνέχεια βελτιωθήκαμε, ισορροπήσαμε και χάσαμε μία κλασική ευκαιρία με τον Μπούζα. Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ξανά δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Στη συνέχεια από το 60’ παίξαμε καλύτερα. Είχαμε φάσεις για γκο λακι πάλι δεν μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ. Ήμασταν αναποτελεσματικοί και άτυχοι σε κάποιες στιγμές. Τελικά το αρνητικό αποτέλεσμα μας στεναχώρησε.

Κοιτάμε μπροστά το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό και μετά την Βέροια για το Πρωτάθλημα. Σίγουρα έχουμε μείνει πίσω βαθμολογικά πλέον, αλλά συνεχίζουμε και κοιτάμε μπροστά».

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Ενα γκολτζη ψαχνουμε 10 χρονια τωρα ενα γκολτζη ρεεεε δεν μπορει να βρει κανεις? Με τα λεφτα του ιμπαγασα δεν βρισκαμε;;: ο διευθυντής της παε και ο τεχνικος διευθυντης μανικας τιιιι λενε?? Κυριε μανικα το ποδόσφαιρο οπως ξέρεις δεν είναι μονο δηλωσεις στις εφημερίδες και βραβευσεις με τους παλαιμαχους!! Αντε βρες μας ενα γκολτζη να πουμε και εμεις οι οπαδοι οτι βοηθας με την πειρα σου. Οι αλλοι στη παε ξερουμε μονο για σφηνακια και ντιρινταχτα ειναι καλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. EGKRINO KAI EPYXANO KYRIE BOOM, O 38XRONOS IMPAGASA ELAXISTA PROSFEREI,O GIANNOY EINAI SKO0RERS EK PERITROPHS,O MPOYMAL POY EINAI O KALYTEROS MAS EINAI AKRAIOS KAI EXEIS PLEON TON MSOYRA POY OPOS KAI OI PERISSOTEROI PAIKTES MAS EINAI LIGOI GIA SOYPER-LINGKA

    ΑπάντησηΔιαγραφή