Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το... πάλεψε, ελπιδοφόρα εικόνα!

Ο Πανιώνιος, με το εντελώς αλλαγμένο του ρόστερ, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 77-64, για την 2η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ...

Ο Πανιώνιος, με το εντελώς αλλαγμένο του ρόστερ, γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από την ΑΕΚ με 77-64, για την 2η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Ο Θανάσης Ππαχατζής παρέταξε την ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και όπως είναι λογικό ο Ιστορικός χρειάζεται ακόμη χρόνο για να υπάρξει η απαραίτητη ομοιογένεια ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας.

Πάντως σε γενικές γραμμές η εμφάνιση του Πανιωνίου θεωρείται ελπιδοφόρα, καθώς με λίγες μόνο προπονήσεις, οι νέοι αθλητές έδειξαν πως μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά φέτος τον σύλλογο στην δύσκολο σεζόν που θα έχει.

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΕΚ ήταν ανώτερη, με τους παίκτες του Πανιωνίου να προσπαθούν ακόμα να μάθουν ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Σκορ ημιχρόνου  47-27 για τους γηπεδούχους.

Στην τρίτη περίοδο ο Ιστορικός μπήκε πολύ δυνατά στο παρκέ, στην άμυνα η "ζώνη" του Παπαχατζή απέδωσε καρπούς και με αιχμή τον Ξανθόπουλο και τα μακρινά σουτ έριξε την διαφορά στους οκτώ (50-42) μετά από περίπου τέσσερα λεπτά στο τρίτο δεκάλεπτο. Το σκορ της περιόδου ήταν 60-53.

Στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκαλέπτου η ΑΕΚ έκανε ένα  "7-0" και έτσι ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην "επίθεση" του.

Τελικό σκορ του αγώνα 77-64, με τον Ιστορικό πάντως -ιδιαίτερα- στο δεύτερο ημίχρονο να αφήνει καλές εντυπώσεις ενόψει της συνέχειας.

Πρώτος σκόρερ για τον Πανιώνιο αναδείχθηκε ο Ξανθόπουλος με 16 πόντους, ενώ τον ακολούθησε ο Κορόλεφ με 15 και ο Γούντς με 14.

Δεκάλεπτα: 27-13, 47-27, 60-53, 77-64.

ΑΕΚ (Ζιάγκος): Παπαντωνίου 9, Κάιλς 11, Σάκοτα 18, Κασελάκης 11 (6 ριμπ.), Πολυτάρχου 6, Ράιτ 9, Ουίλιαμσον 2, Τσιάκος, Σαρικόπουλος 8 (10 ριμπ.), Μιλόσεβιτς 3, Γκούντριτζ.

Πανιώνιος (Παπαχατζής): Ξανθόπουλος 16 (5 ασίστ), Βεργίνης 8, Κουκουλάς, Σπυρόπουλος, Στρναντ 3, Σταμάτης, Γουντς 14 (9 ριμπ.), Φιτζπάτρικ 8, Κορόλεφ 15 (9 ριμπ.), Μωραΐτης.

Διαιτητές: Πηλοΐδης, Γκούμας, Παγώνης.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Νομίζω & εγώ ότι η ομάδα με το χρόνο θα γίνεται καλύτερη! Αρκεί βέβαια να προσπαθήσει προς τούτο! Αν της επιτρέπουν τα οικονομικά της πρέπει να κάνει και μια - δυο ακόμη προσθήκες. Και επίσης πρέπει αφενός μεν να δίνει χρόνο στους νέους και αφετέρου δε να φροντίζει τις ακαδημίες μπάσκετ του συλλόγου διότι αποτελούν το μέλλον του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή