Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Τεστ για μας το ματς κόντρα στο Ρέθυμνο»

Ο νέος προπονητής του Ιστορικού, Βαγγέλης Αλεξανδρής, θα πραγματοποιήσει του ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι...

Ο νέος προπονητής του Ιστορικού, Βαγγέλης Αλεξανδρής, θα πραγματοποιήσει του ντεμπούτο του στον κυανέρυθρο πάγκο στο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Ρέθυμνο (01/11, 17:00).

Στις δηλώσεις του για το εν λόγω ματς ο έμπειρος τεχνικός ανέφερε αναλυτικά:

«Παίζουμε σε μια δύσκολη έδρα. Έχω παρακολουθήσει δια ζώσης το Ρέθυμνο, στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπου έχασε στην παράταση. Είναι πολύ καλή ομάδα, εξ αυτών που διεκδικούν την τρίτη θέση. Είναι το φαβορί. Έχω κάνει μιάμιση προπόνηση με τα παιδιά, αλλά θα καθίσω στον πάγκο, ώστε να τα στηρίξω ψυχολογικά και αγωνιστικά. Θα είναι ένα τεστ για εμάς, να δούμε τι χρειαζόμαστε, ώστε να κάνουμε τις επόμενες κινήσεις», δήλωσε αρχικά ο νέος προπονητής του Πανιωνίου, και στη συνέχεια ανέφερε:

«Το Ρέθυμνο έχει περισσότερη εμπειρία και μεγαλύτερο βάθος πάγκου, ενώ έχει μεγάλη δύναμη στο ριμπάουντ. Θα είναι καλό για τα παιδιά μας, να εγκλιματισθούν περισσότερο στη νέα πραγματικότητα και τις ανάγκες της Α1. Το πιο σημαντικό για μας είναι να ξεπεράσουμε το σοκ της ήττας από τα Τρίκαλα. Να παρουσιάσουμε μια νέα εικόνα, να παλέψουμε για 40 λεπτά. Είπα στα παιδιά να δώσουμε το 100%, ώστε να μπορώ να δω και να εκτιμήσω πόσα μπορεί να προσφέρει ο καθένας».

Δεν υπάρχουν σχόλια