Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τερεζόπουλος: «Αναλαμβάνω εγώ την ήττα»

  Την ευθύνη για την ήττα από τον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο τεχνικ...

 Την ευθύνη για την ήττα από τον Παναθηναϊκό ανέλαβε ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, με δηλώσεις που έκανε σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο τεχνικός του Ιστορικού ανέλυσε τους λόγους για τους οποίους ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στους "πράσινους", ενώ αναφέρθηκε στην επιστροφή Κολοβού, στον Τασουλή και στην επικείμενη μεταγραφή επιθετικού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον NovaΣπορ fm:

«Υπάρχει επίδραση στην ομάδα μετά από αυτή την ήττα. Μετά το υπέρ μας 1-0, υπήρχε ενθουσιασμός και έπρεπε να διαχειριστούμε καλύτερα το σκορ. Ήμασταν αρκετά διαβασμένοι, είχαμε καλό ρυθμό. Η ομάδα του Πανιωνίου θα έχει αυτή τη λογική σε κάθε παιχνίδι και αυτό εξαρτάται από εμάς», είπε αρχικά ο Τερεζόπουλος και συνέχισε λέγοντας:

«Η ανατροπή από τον Παναθηναϊκό ήρθε στις καθυστερήσεις. Αυτές οι ήττες κάνουν μόνο καλό σε όλους. Τη συγκεκριμένη την αναλαμβάνω καθαρά εγώ.

Ο Κολοβός είναι μια τεράστια προσθήκη για εμάς και χθες μας βοήθησε όσο μπορούσε. Κόστισε στον ίδιο και την ομάδα το ότι δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Τασούλης πρέπει να έχει σταθερότητα, έχει όλο το μέλλον μπροστά του και θέλει πολύ δουλειά.

Δεν ήταν «φρέσκος» ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι λόγω των ευρωπαϊκών παιχνιδιών, όμως μ’ αρέσει ότι έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία και ταυτότητα. Μην συγκρίνουμε, πάντως, τον περσινό με τον φετινό είναι νωρίς ακόμα.

Αναζητούμε έναν επιθετικό και θα είναι πιθανότατα ελεύθερος, επίσημα πάντως ακόμα δεν έχει βγει κάτι».

2 σχόλια

  1. συνεχισε τη δουλεια κοουτς μια μαχη χαθηκε που ηταν χαμενη μπορειτε να πατε ψηλα ολοι μαζι !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο κωουτς παρουσιαζης ενα πολυ καλο στυλ παιχνιδιου ειναι νεα ομαδα και πιστευω οτι ολα θα πανε καλα με πολυ δουλεια πιστευω σε ολα τα παιδια ασφαλως βασικα χρειαζοντε οι βαθμοι αν ειναι ο συνδυασμος και των δυο καλο θεαμα και οι βαθμοι ειναι το καλυτερο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή