Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημαντική ενίσχυση με Μιλόσεβιτς!

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο μπασκετικός Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι ήρθαν σε συμφωνία με τον Μιλαν Μιλόσεβιτς κα...

Σε μία πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι ήρθαν σε συμφωνία με τον Μιλαν Μιλόσεβιτς και μάλιστα ο 29χρονος άσος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα την Τρίτη (16/09) για λογαριασμό του Ιστορικού.

Ο Βόσνιος φόργουορντ προέρχεται από πολύ καλή σεζόν, όπου με την φανέλα της Ζλάτορογκ στο περασμένο πρωτάθλημα είχε 14,1 πόντους και 8,6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Μάλιστα τον έμπειρο αθλητή διεκδικούσαν και άλλες ομάδες, όμως ο Πανιώνιος -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα τον εντάξει στο ρόστερ του.

Ο Μιλόσεβιτς είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του, ενώ έχει εμπειρία από τα ευρωπαϊκά παρκέ καθώς έχει αγωνιστεί σε Ζλάτορογκ (Σλοβενία), Μπουντούτσνοστ (Μαυροβούνιο), Μπόσνα (Βοσνία) και Ερυθρό Αστέρα (Σερβία), ενώ έχει παίξει ακόμη στην Κύπρο με τα χρώματα του Κεραυνού Στροβόλου.

Τέλος, να σημειωθεί πως οι υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις του Ιστορικού θα εξαρτηθούν -κυρίως-  από την εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα στα πρώτα της φιλικά παιχνίδια.


Δεν υπάρχουν σχόλια