Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνια συζήτηση, αγωνία-οργή και... αισιοδοξία!

Αρκετοί φίλοι του Ιστορικού βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (23/09) έξω από τον σύνδεσμο των Πανθήρων στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να συζητήσ...

Αρκετοί φίλοι του Ιστορικού βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης (23/09) έξω από τον σύνδεσμο των Πανθήρων στη Νέα Σμύρνη, προκειμένου να συζητήσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στον μπασκετικό Πανιώνιο.

Οι κυανέρυθροι φίλαθλοι εξέφρασαν τον προβληματισμό τους και την αγωνία τους για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει ο σύλλογος, αλλά και την οργή τους για τους λόγους που ένα υγιέστατο τμήμα, όπως είναι αυτό του μπάσκετ, έφτασε σε αυτό το σημείο.

Πάντως, δεν έλειπε η αισιοδοξία, πως έστω και την ύστατη στιγμή τα πράγματα θα αλλάξουν και θα συνεχίσει κανονικά ο Πανιώνιος να βρίσκεται στην Α1, στην κατηγορία δηλαδή που του αξίζει.

Όσον αφορά τις εξελίξεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, ο Ηλίας Λιανός είναι πολύ πιθανό την Τετάρτη (24/09) να καταθέσει τον φάκελο και από εκεί και πέρα μένει να φανεί αν η ΕΕΑ (σ.σ. και κατ' επέκταση η ΕΟΚ) πάρει την σωστή απόφαση και χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στον Ιστορικό.

Πιθανότερη ημέρα, όπου θα υπάρξει η οριστική απόφαση για το μέλλον του Πανιωνίου, είναι η Δευτέρα 29/09.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια