Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ο Ιστορικός εκεί που του αξίζει!

Τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ψήφισαν υπέρ του Πανιωνίου (σ.σ. 4-3 ψήφοι) και έτσι ο Πανιώνιος πήρε κανονικά την άδεια...

Τα μέλη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ψήφισαν υπέρ του Πανιωνίου (σ.σ. 4-3 ψήφοι) και έτσι ο Πανιώνιος πήρε κανονικά την άδεια όπου δικαιούταν για την συμμετοχή του στην Α1!

Από το πρωί της Δευτέρας (29/09) ο Ηλίας Λιανός βρέθηκε στα γραφεία της ΕΕΑ και έδωσε τον δικό του αγώνα για να πείσει τους υπεύθυνους, ώστε να δικαιωθεί ο Πανιώνιος και ο Ιστορικός να βρίσκεται εκεί που του αξίζει, στην Α1.

Ο μεγαλομέτοχος του Πανιωνίου ανέφερε πως έχει κανονικά την εγγυητική των 100.000 ευρώ και έναν πλήρη φάκελο για να αποτρέψει τον υποβιβασμό της κυανέρυθρης ΚΑΕ.

Οι άνθρωποι της ΕΕΑ αποφάσισαν -όπως έπρεπε- να επανεξετάσουν τον φάκελο του Πανιωνίου και με ψήφους 4-3 να τον εγκρίνουν και να του δώσουν τη θέση στην Α1.

Να σημειωθεί πως στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού βρίσκονται και οι άνθρωποι της Καβάλας, οι οποίοι περίμεναν να "πέσει" ο Πανιώνιος, ώστε να παίξει η ομάδα τους στην πρώτη κατηγορία. Όπως αναφέρεται από την πλευρά των "Αργοναυτών",  είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν γιατί θεωρούν πως η έγκριση της συμμετοχής του Πανιωνίου είναι εκπρόθεσμη.

Βέβαια, ο μπασκετικός Πανιώνιος είναι μία ομάδα που δεν χρωστάει πουθενά, ενώ η Καβάλα δεν είναι και η... καθαρότερη οικονομικά ομάδα.

Όπως και να έχει την Δευτέρα απονεμήθηκε δικαιοσύνη τόσο για τον Πανιώνιο όσο και γενικότερα για το Ελληνικό μπάσκετ!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

4 σχόλια

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΓΓΕΛΗ... ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα τεραστιο μπραβο στο κο Λιανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανησυχω με το κομπλεξ. Μέχρι και σε πανιωνιο σιτε εχει μπει. Ρε ουστ. Μιζερε υπανθρωπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θελατε να πεσουμε παρτε τα.... το αλλο δεν το λεω βαριεμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή