Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δεν πήρε πιστοποιητικό ο Πανιώνιος!

Ο Ηλίας Λιανός ζήτησε δεκαήμερη παράταση για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα του, κάτι που σημαίνει πως ο Ιστορικός δεν θα συ...

Ο Ηλίας Λιανός ζήτησε δεκαήμερη παράταση για την ΚΑΕ Πανιώνιος, η ΕΕΑ απέρριψε το αίτημα του, κάτι που σημαίνει πως ο Ιστορικός δεν θα συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα της Α1!

Μετά από 33 ολόκληρα χρόνια το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας στο μπάσκετ θα διεξαχθεί -πιθανότατα- χωρίς τον Πανιώνιο.

Η μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Ηλίας Λιανός, έδωσε το παρόν στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού το μεσημέρι της Δευτέρας (22/09), ωστόσο ήταν με... άδεια χέρια και ζήτησε παράταση από την ΕΕΑ!

Η δεκαήμερη παράταση που ζήτησε, για να προσπαθήσουν στον Πανιώνιο να εξασφαλίσουν τις προϋποθέσεις για την συμμετοχή της ομάδας στην Α1, απορρίφθηκε κι έτσι τη θέση των «κυανέρυθρων» θα πάρει ως επιλαχούσα από την Α2 (σ.σ. ήταν τρίτη στο περασμένο πρωτάθλημα της Α2) η Καβάλα.

Πλέον, το μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου είναι πιο αβέβαιο από ποτέ. Το πιθανότερο είναι να μην τον βρει στο πρωτάθλημα της Α2, αλλά σε αυτό της Β’ Εθνικής, ώστε να «καθαρίσει» από τα όποια χρέη υπάρχουν. Βέβαια, αυτό θα φανεί στο σύντομο μέλλον.

Το θέμα είναι πως γράφτηκε μία... μαύρη σελίδα στην ιστορία αυτού του τεράστιου συλλόγου!

3 σχόλια

  1. ΑΕΚ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ22 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:06 μ.μ.

    καλα και αυτος ο βαγγελης ειναι απαραδεκτος... μα να αφησει το παραρτημα του να πεσει ετσι.... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αεκ το καμαρι της ποιας..? Προσφυγια δεν ειναι η μετακινηση απο την φιλαδελφεια στο οακα και στην ριζουπολη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή