Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η αποστολή για τον Φωστήρα

Πρεμιέρα στο Κύπελλο Ελλάδος για τον Πανιώνιο την Τετάρτη (24/09), όπου υποδέχεται τον Φωστήρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (19:00). Xω...

Πρεμιέρα στο Κύπελλο Ελλάδος για τον Πανιώνιο την Τετάρτη (24/09), όπου υποδέχεται τον Φωστήρα στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (19:00).

Xωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ιστορικού την Τρίτη (23/09) για την εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στον Φωστήρα.

Ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Τερεζόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας, αφήνοντας εκτός τον Ιμπαγάσα και τον Μπουμά,λ καθώς και τον τιμωρημένο Χατζηισαία ενώ επανήλθε στην αποστολή ο Φούντας.

Οι κυανέρυθροι θέλουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση και με νίκη θα έχουν κάνουν ένα σημαντικό βήμα.

Πάντως, ο προπονητής του Πανιωνίου αναμένεται να παρατάξει την αρχική ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές, καθώς επιθυμεί να δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που έως τώρα δεν έχουν πολλά λεπτά συμμετοχής, ξεκουράζοντας παράλληλα βασικούς του ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά η αποστολή: Παπαδόπουλος, Καλογεράκης, Παντίδος, Κοσμάς Γκέζος, Χολέβας, Μέξης, Πάνος, Τασουλής, Γκίνης, Σιώπης, Φουρλάνος, Μασούρας, Κολοβός, Φούντας, Βουτσιώτης, Μπούζας, Σμυρλής, Γιάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια