Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Να ανοίξουν οι φάκελοι της ΕΕΑ για να δούμε ποιος θέλει τη νομιμότητα»

Ο Κώστας Τζιβελέκας ξεσπαθώνει στο άκουσμα της είδησης ότι η Καβάλα θα ανέβει στην Α1 ως... τρίτη στην Α2! Ο Τζιβελέκας, πριν από έξι χ...

Ο Κώστας Τζιβελέκας ξεσπαθώνει στο άκουσμα της είδησης ότι η Καβάλα θα ανέβει στην Α1 ως... τρίτη στην Α2!

Ο Τζιβελέκας, πριν από έξι χρόνια είχε βρεθεί με τη Δάφνη, στη θέση της Καβάλας. Η πτώση του Πανοράματος, θεωρητικά θα έπρεπε να είχε ανοίξει το δρόμο στους τρίτους της Α2 τη σεζόν 2007-08, Δαφνιώτες, ώστε να παίξουν στην Α1. Όμως η… απορρόφηση του Πανοράματος από την Καβάλα της Γ’ Εθνικής, είχε αφήσει τη Δάφνη στην Α2, οδηγώντας την ουσιαστικά στο αφανισμό. Βλέποντας την Καβάλα έτοιμη να γίνει … Δάφνη του 2014 και να εκμεταλλεύεται την αδυναμία του Πανιωνίου και να ανεβαίνει στην Α1, ο Τζιβελέκας, ξεσπάθωσε μιλώντας στην ιστοσελίδα "basketnet":

«Επειδή κάποιοι, τώρα, περιμένουν να… τηρηθεί η νομιμότητα και να κερδίσουν την άνοδο τους στην Α1, για μια ακόμη φορά, χωρίς να την έχουν κατακτήσει στο παρκέ, εγώ προκαλώ ανοικτά να ανοιχτούν οι φάκελοι της ΕΕΑ για το θέμα της Καβάλας και του Πανοράματος, για να δούμε ποιος τήρησε τότε τη νομιμότητα! Μιλάμε άλλωστε για μια ιστορία που οι πρωτεργάτες της, είναι σχεδόν όλοι στη φυλακή… Το πράγμα έχει ξεφύγει πια… Και είναι ντροπή τα παιδιά του Πανιωνίου που είχαν κερδίσει με ιδρώτα την παρουσία τους στην κατηγορία να βλέπουν την ομάδα τους να μένει εκτός, όπως φυσικά τότε εμείς στη Δάφνη… Το χειρότερο είναι ότι αυτοί που τότε καταπάτησαν κάθε έννοια του ευ αγωνίζεσθαι, τώρα θα επωφεληθούν από τη… νομιμότητα! Κατάσταση για γέλια…», τόνισε ο Τζιβελέκας.

1 σχόλιο

  1. παγκοσμια πρωτοτυπια να υποβιβαζεται μια ομαδα που τερματισε 4η την προηγουμενη σεζον! για τα πικραμενα χανουμια που λοιδορουν εχω να πω οτι αυτοι υποβιβαστηκαν ως προτελευταιοι σε ποδοσφαιρο και μπασκετ και για τα βαζελια οτι υποβιβαστηκαν πριν 3 χρονια στο βολλεϋ αλλα τους κρατησαν στην α' στα χαρτια και εριξαν τον ηρακλη που δεν ειχε πιστοποιητικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή