Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Το πάθος μας οδήγησε στη νίκη»

Οι παίκτες του Πανθρακικού, Πασχαλάκης και Παπαγεωργίου τόνισαν ότι το πάθος που έδειξαν τους οδήγησε στη νίκη, σε δηλώσεις τους στην κάμ...

Οι παίκτες του Πανθρακικού, Πασχαλάκης και Παπαγεωργίου τόνισαν ότι το πάθος που έδειξαν τους οδήγησε στη νίκη, σε δηλώσεις τους στην κάμερα της Nova, μετά την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπαν:

Πασχαλάκης: «Ήταν ουσιαστικά έξι βαθμοί, τα παιδιά έδειξαν πάθος και δύναμη και ελπίζω η συνέχεια να είναι η ίδια γιατί βγαίνει η δουλειά μέσα στο γήπεδο. Το τρίποντο που πήραμε ήταν πολύ σημαντικό και βοηθάει στην αυτοπεποίθηση της ομάδας. Στα προηγούμενα ματς κάναμε καλές εμφανίσεις αλλά δεν πήραμε το αποτέλεσμα. Είναι πολύ σημαντικό να κρατάς το μηδέν πίσω. Ελπίζω η ομάδα να δείξει καλύτερη εικόνα στα επόμενα παιχνίδια για να χαρεί και ο κόσμος. Η ομάδα αρχίζει και δένει, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά, δουλεύουμε πολύ και όλοι είναι όλη την ώρα δίπλα μας. Η νίκη ανήκει σε αυτούς».

Παπαγεωργίου: «Στο πάθος μας οφείλεται αυτή η νίκη. Το θέλαμε πολύ, ήταν η πρώτη μας νίκη και τα καταφέραμε. Ήταν μια δύσκολη νίκη αν και δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Θέλαμε μία νίκη για να πάρουμε ψυχολογία. Είμαστε σίγουροι ότι θα σκοράραμε. Τα καταφέραμε και νικήσαμε. Προσπαθήσαμε να κυκλοφορήσουμε την μπάλα. Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν ήμασταν κακοί απλά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια