Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κάποιοι νομίζουν ότι ο Πανιώνιος είναι μαγαζί τους»

Η κατάσταση στον μπασκετικό Πανιώνιο παραμένει ρευστή και η αγωνία συνεχώς μεγαλώνει για το "αύριο" της ομάδας. Ένας από τους...

Η κατάσταση στον μπασκετικό Πανιώνιο παραμένει ρευστή και η αγωνία συνεχώς μεγαλώνει για το "αύριο" της ομάδας.

Ένας από τους παίκτες που έγραψαν την δική τους ιστορία στον Ιστορικό, ο Χρήστος Χριστοδούλου, μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, πήρε θέση για τα τεκταινόμενα εντός της ομάδας, τονίζοντας πως κάποιοι θεωρούν πως ο Πανιώνιος είναι μαγαζί τους.

Ο Χριστοδούλου σχολίασε:

«Δυστυχώς κάποιοι νομίζουν ότι ο Πανιώνιος είναι μαγαζί τους… Μπήκαν μπροστά μόνο και μόνο για να οικονομίσουν από τις μίζες των παικτών που επιχειρούν να φέρουν και μόνο αυτό έχουν στο μυαλό τους. Δεν μπορείς με ψίχουλα να θέλεις να πάρεις την ομάδα. Αν τα πράγματα ήταν τόσο απλά μπορούσαμε να το κάνουμε και εμείς που είμαστε πιο Πανιώνιοι απ’ όλους αυτούς. Πριν τον Μαργέτη και τους γύρο από αυτόν είχαν εκφράσει ενδιαφέρον άνθρωποι που αποδεδειγμένα έχουν προσφέρει παλαιότερα στον σύλλογο, όπως Κατσιφαράκης, Βεντούρης κλπ. Όμως οι πρωτοβουλίες του Συρίγου που ήθελε τους δικούς του ανθρώπους και η αδράνεια του Προέδρου του Ερασιτέχνη τους άφησαν απ’ έξω ο Συρίγος είχε κλείσει προπονητή, βοηθούς και μάνατζερ κανένας Μαργέτης. Η μόνη λύση που βλέπω είναι έστω και την τελευταία στιγμή ο κύριος Λιανός να καλύψει την εγγυητική και να καλέσει δίπλα του αγνούς Πανιώνιους, που έχουν την δύναμη να βοηθήσουν και οικονομικά και να διαχειριστούν αυτή την κρίση από κοινού, για μια δύο σαιζόν, μέχρι να βρεθεί μια λύσει για την συνέχεια».

3 σχόλια

  1. τελικα ποιος φταει ο λιανος, ο μαργετης καποιος αλλος; ας απαντησει καποιος, αλλα μην τολμησετε να ριξετε την ομαδα θα σας παρει ολους και θα σας σηκωσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο ΧΡΟΥ-ΧΡΟΥ με πεντε λεξεις ειπες ολοι την ιστορια πως εχει τωρα ομως επειγη η σωτηρια της ομαδος γιαυτο ο Κος ΛΙΑΝΟΣ που εχει και τον πρωτο λογω να δωση αμεσα λυση και ας φυγη απο την ομαδα αφου ομως την παραδοση σε καποιον που θα την περπατηση σωστα οπως εκανε εκεινος και καποιοι αλλοι πριν απο εκεινον ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξυλο ανελεητο...θα γελασουμε λιανε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή