Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«2000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι...»

Χαρούμενος από την θετική εξέλιξη που είχε η υπόθεση του μπασκετικού Πανιωνίου είναι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος. Ο επί χρόνια παίκτης του...

Χαρούμενος από την θετική εξέλιξη που είχε η υπόθεση του μπασκετικού Πανιωνίου είναι ο Γιώργος Διαμαντόπουλος.

Ο επί χρόνια παίκτης του Ιστορικού, ο οποίος έχει γράψει το όνομα του στην κυανέρυθρη ιστορία, μέσω του facebook, τόνισε:

"Όπως έχω πει εδώ και μέρες ο κ.Λιανός έκανε αυτό που πολλοί δεν πίστευαν. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, όλοι μαζί.. 2000 κόσμο σε κάθε παιχνίδι.. Πρόεδρε σ' ευχαριστούμε για όλα!!!"


2 σχόλια

  1. θελατε να πεσουμε παρτε τα....το αλλο δεν το λεω βαριεμαι...ενα μεγαλο αντιο απο τον ηλια λιανο με ενα μεγαλο δωρο! ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για αλλη μια φορα θα σχολιασω υπερ του ΛΙΑΝΟΥ αν και δεν ηταν ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ οπως ελεγαν ευτυχως μερικοι ανεγκεφαλοι φιλαθλοι μας και κανουν τετοιους ανθρωπους να απομακρινοντε απο τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ με οποια λαθη και εαν εχουν κανη εχουν προσφερη αρκετα στην αγαπημενη μας ομαδα , δυστυχως επαληθευτικα οταν ελεγα οτι στις ταξεις των φιλαθλων μας δεν υπαρχει καποιος να περπατησει την ομαδα η οποια οπως γραφεται δεν εχει οφειλες προς δημοσιο δεν βρεθηκε καποιος που θα εβαζε την εγγυιτικη τραπεζης και παλι ο ΛΙΑΝΟΣ εδωσε την λυση τον ευχαριστουμε, και στην πρωτη εκδηλωση που θα κανη ο ερασιτεχνης πρεπη τετοιους ανθρωπους που προσεφεραν στην ομαδα να τους βραβευη με μια πλακετα.Πιστευω οτι οποιος και να αναλαβη οτι ο ΛΙΑΝΟΣ εστω και απο μακρια οτι θα βοηθησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή