Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σιώπης... τριετίας!

Παίκτης του Ιστορικού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μανώλης Σιώπης. Στην συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και ...

Παίκτης του Ιστορικού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Μανώλης Σιώπης.

Στην συνάντηση που υπήρξε ανάμεσα στην πλευρά του ποδοσφαιριστή και του Πανιωνίου υπήρξε οριστική συμφωνία και έτσι ο νεαρός μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ιστορικό.

Ο 20χρονος παίκτης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού στον Πλατανιά, με τον οποίο και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Με την απόκτηση του Σιώπη ο Πανιώνιος αποκτά έναν ακόμη σημαντικό ποδοσφαιριστή για την μεσαία γραμμή, με τον Δημήτρη Τερεζόπουλο να βλέπει να αυξάνονται οι λύσεις που έχει στα χέρια του.

Τελειώνει με Βουτσιώτη, Ρουγκάλα

Στην τελική τους ευθεία έχουν μπει και οι υποθέσεις των Δημήτρη Βουτσιώτη και Κωνσταντίνου Ρουγκάλα.

Αμφότεροι οι ποδοσφαιριστές αναμένεται τα επόμενα 24ωρα να "κλείσουν" και τυπικά στον Πανιώνιο, αφού οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Nα θυμίσουμε ότι ο Βουτσιώτης είναι 20 χρονών, αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή ως επιτελικός χαφ και την χρονιά που πέρασε πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την φανέλα του Ιωνικού.

Όσον αφορά τον Ρουγκάλα, είναι 21 χρονών, αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικό χαφ, τους τελευταίους έξι μήνες έπαιξε στην Football League με τον Φωστήρα και έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό στον οποίο και άνηκε.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ειναι μια καλη επενδυση αν δουλεψη εχει καλα στοιχεια θα βοηθησει την ομαδα φυσικα με την παρουσια και ενα δυο εμπειρων παικτων ελπιζω και ευχομαι οτι θα παμε καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή