Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παίρνει Φούντα, τα τυπικά για Ιμπαγάσα!

Λίγες μέρες πλέον απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Πανιώνιος συνεχίζει την σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ του. Οι κυαν...

Λίγες μέρες πλέον απομένουν για την έναρξη του πρωταθλήματος και ο Πανιώνιος συνεχίζει την σημαντική ενίσχυση στο ρόστερ του.

Οι κυανέρυρθοι βρίσκονται, πλέον, μία ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Αριέλ Ιμπαγάσα. Οι άνθρωποι του Ιστορικού τα έχουν βρει με τον ποδοσφαιριστή και τις επόμενες ώρες αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές, προκειμένου να κλείσει και τυπικά το θέμα.

Η ενίσχυση της ομάδας όμως δεν σταματάει εκεί. Σύμφωνα με πληροφορίες, τη νέα σεζόν τα κυανέρυθρα θα φοράει και ο Ταξιάρχης Φούντας.

Ο Πανιώνιος έκανε πρόταση δανεισμού για ένα χρόνο στην Σάλτσμπουργκ, όπου ανήκει ο νεαρός επιθετικός, με την "υπόθεση" να βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν πως ήδη έχει υπάρξει και συμφωνία.

Έτσι, με τις δύο εν λόγω διαφαινόμενες μεταγραφές ο Ιστορικός ενισχύεται σημαντικά ενόψει του ξεκινήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Quiz για δυνατούς λύτες: Το συμβόλαιο του ιμπαγασα, ποιος θα το πληρωνει??

    ΑπάντησηΔιαγραφή