Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος στα panionianea.gr: «Ο Πανιώνιος είναι τεράστια ομάδα»

Για την σημαντικότητα της νίκης επί του Εργοτέλη, την σταθερή διοίκηση, τον «δουλευταρά» Δημήτρη Τερεζόπουλο και τη συνέχεια του Πανιωνίου ...

Για την σημαντικότητα της νίκης επί του Εργοτέλη, την σταθερή διοίκηση, τον «δουλευταρά» Δημήτρη Τερεζόπουλο και τη συνέχεια του Πανιωνίου μίλησε –μεταξύ άλλων- ο Παύλος Μητρόπουλος, παραχωρώντας αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.
Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη 

O δυναμικός αμυντικός μέσος του Ιστορικού, εμφανώς ικανοποιημένος από το πρώτο «τρίποντο» της χρόνιας επί των Κρητικών, αναφέρθηκε στη νικηφόρα πρεμιέρα της ομάδας, στο ερχόμενο εκτός έδρας ματς με τον Παναθηναϊκό, στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και στους Κολοβό, Αυλωνίτη και Ιμπαγάσα.

Παράλληλα, έπλεξε το εγκώμιο της διοίκησης του Πανιωνίου, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως οι ποδοσφαιριστές έχουν έναν επιπλέον λόγο να «… παίζουμε και για πάρτι τους».

Τέλος, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την θερμή συμπαράσταση που παρείχε ο κόσμος του Ιστορικού στην ομάδα στον αγώνα με τον Εργοτέλη.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παύλου Μητρόπουλου στα panionianea.gr

-Παύλο ο Πανιώνιος μπήκε με το «δεξί» στο πρωτάθλημα, που πιστεύεις ότι κρίθηκε το παιχνίδι με τον Εργοτέλη;

«Αρχικά πιστεύω ότι αξίζαμε να φτάσουμε στη νίκη. Θεωρώ ότι το παιχνίδι κρίθηκε στο πάθος που είχαμε και που δείξαμε ότι θέλουμε πολύ τους τρεις βαθμούς. Από το ξεκίνημα του αγώνα μπήκαμε δυνατά και πιστέψαμε στο θετικό αποτέλεσμα».

-Πόσο σημαντική είναι αυτή η νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος;

«Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Έτσι και για εμάς ήταν απαραίτητη για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί. Τόσο για ψυχολογικούς λόγους όσο φυσικά και για βαθμολογικούς».

-Η ομάδα συνεχώς ενισχύεται μεταγραφικά. Πιστεύεις ότι και με τις τελευταίες προσθήκες των Κολοβού και Αυλωνίτη, θα παρουσιαστεί ακόμα πιο δυνατή στη συνέχεια;

«Σίγουρα είναι δύο παιδιά που ξέρουν πολύ καλά την ομάδα και περιμένουμε παρά πολλά και από αυτούς. Τους έχουμε ζήσει και ξέρουμε τι μπορούν να προσφέρουν. Σίγουρα όμως το ρόστερ και με τους Ιμπαγάσα και Φούντα που ήρθαν πρόσφατα είναι αρκετά ποιοτικό. Είδατε όμως και τα νεαρά παιδιά στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη ότι βοήθησαν την ομάδα παρά πολύ. Αφομοίωσαν σχεδόν τέλεια όσα μας ζητάει ο προπονητής».

-Αν και στην ομάδα λείπει η εμπειρία, στον αγώνα με τον Εργοτέλη δεν φάνηκε αυτό. Πιστεύεις ότι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς τους ποδοσφαιριστές είναι το δυνατό «χαρτί» του φετινού Πανιωνίου;

«Εννοείται αυτό. Θεωρώ πως όλα ξεκινάνε από την διοίκηση, αυτήν την διοίκηση που έχει δώσει και την ψυχή της με μόνο συμφέρον τον Πανιώνιο. Οπότε εμείς έχουμε έναν επιπλέον λόγο να παίζουμε και για πάρτι τους. Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι φανταστικό».

-Στο ρόστερ έχει προστεθεί και ένας παίκτης με τεράστια αξία, ο Ιμπαγάσα. Θες να μου πεις πως είναι να είσαι συμπαίκτης με έναν τόσο μεγάλο ποδοσφαιριστή;

«Ντρέπομαι που τον κοιτάω στα μάτια κάποιες στιγμές (γελάει). Είναι τεράστιος παίκτης, μεγάλη προσωπικότητα και πάντα ψάχνουμε εκείνον μέσα τα γήπεδο γιατί ξέρουμε τι μπορεί να κάνει. Εγώ απλά υποκλίνομαι».

-Επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στόχος του Πανιωνίου;

«Σε όλα τα παιχνίδια στόχος θα είναι η νίκη, αλλά αυτό είναι ιδιαίτερο παιχνίδι σε μία πολύ καλή έδρα που και με το βαθμό της ισοπαλίας να φύγουμε θα είμαστε κερδισμένοι. Αρκεί βέβαια να παίξουμε αυτό που μπορούμε και ξέρουμε».

-Πως περιμένεις την ομάδα στη συνέχεια της σεζόν;

Την περιμένω ακόμα καλύτερη, γιατί με την πάροδο του χρόνου θα μάθουμε ακόμα καλύτερα ο ένας τον άλλον και συνεχώς θα παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Βεβαία έρχονται και δύο παιδιά (σ.σ. Κολοβός, Αυλωνίτης) που όπως είπα και πριν περιμένουμε παρά πολλά από αυτούς. Όμως χρειάζεται δουλειά και μόνο δουλεία, γιατί στο ποδόσφαιρο μπορούν να γίνουν όλα. Όταν δουλεύεις όμως παίρνεις αυτό που αξίζεις»

-Η γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα, με την εικόνα που αποκόμισες από την πρώτη αγωνιστική;

«Είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα σε ότι αφορά τις θέσεις από την μέση και κάτω. Θεωρώ όμως ότι ο Πανιώνιος με τέτοια σταθερή διοίκηση και τέτοιον δουλευταρά προπονητή δεν θα έχει στο τέλος πρόβλημα. Δεν χρειάζονται όμως μεγάλα λόγια, μόνο δουλειά μέσα στο γήπεδο».

-Ο κόσμος ήταν θερμός και σας στήριξε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη. Το σχόλιο σου;

«Πιστεύω πως και στο 1-1 να μέναμε ο κόσμος πάλι θα μας χειροκροτούσε το ίδιο. Τον χρειαζόμαστε τον κόσμο μας να είναι μαζί μας και να μας κριτικάρει όταν πρέπει. Ο Πανιώνιος είναι τεράστια ομάδα, η πιο ιστορική και χρειάζεται σε αυτή την δύσκολη εποχή που βρίσκεται την συμπαράσταση των φιλάθλων του».

Δεν υπάρχουν σχόλια