Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ιμπαγάσα και Φούντας... επίσημα!

Δύο πολύ σημαντικές  προσθήκες ολοκλήρωσε ο Ιστορικός, αυτές των Αριέλ Ιμπαγάσα και Ταξιάρχη Φούντα. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμφώνησε και υπέγρα...

Δύο πολύ σημαντικές  προσθήκες ολοκλήρωσε ο Ιστορικός, αυτές των Αριέλ Ιμπαγάσα και Ταξιάρχη Φούντα.

Ο Αριέλ Ιμπαγάσα συμφώνησε και υπέγραψε με τον Πανιώνιο συμβόλαιο συνεργασίας με διάρκεια ενός έτους.

Πρόκειται για έναν πολύπειρο παίκτη, με βαρύ βιογραφικό, ο οποίος θα βοηθήσει την ομάδα σε πολλούς τομείς πέρα από τα αγωνιστικά.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για την απόκτηση του:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει  την ολοκλήρωση μιας από τις σημαντικότερες μεταγραφές στην ιστορία της. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για την περίοδο 2014-15 και εντάσσεται στο δυναμικό του Ιστορικού.»

Από την άλλη, ο Ταξιάρχης Φούντας θα φορέσει τα Κυανέρυθρα για έναν χρόνο με την μορφή δανεισμού από την αυστριακή Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ.

Ο 19χρονος εξτρέμ δεν κατάφερε να βρει χρόνο συμμετοχής στην Αυστριακή ομάδα και για τον λόγο αυτό παραχωρήθηκε δανεικός ούτως ώστε να βρει χρόνο συμμετοχής και να... «ψηθεί» αγωνιστικά.

Θεωρείτε ένα από τα καλύτερα ταλέντα της γενιάς του και παρά το νεαρό της ηλικίας του μπορεί να προσφέρει αρκετά πράγματα στην ομάδα και να την βοηθήσει.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

 «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Ταξιάρχη Φούντα. Ο 19χρονος (9 Απριλίου 1995) διεθνής επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.»

Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης
Φωτογραφίες από το www.panionios.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια