Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Όχι» από Ρεκόμπα στα εκατομμύρια!

Η αγάπη του Αλβάρο Ρεκόμπα για την Νασιονάλ Μοντεβιδέο τον οδήγησε στο να αρνηθεί τα εκατομμύρια που του προσέφεραν οι Ινδοί για συμβόλαι...

Η αγάπη του Αλβάρο Ρεκόμπα για την Νασιονάλ Μοντεβιδέο τον οδήγησε στο να αρνηθεί τα εκατομμύρια που του προσέφεραν οι Ινδοί για συμβόλαιο λίγων μηνών και να παραμείνει στην πατρίδα του.

Πριν τέσσερις μέρες ο Αλβάρο Ρεκόμπα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Νασιονάλ Μοντεβιδέο για ακόμα ένα χρόνο. Όντας ήδη στα 38 του!

Ο Ουρουγουανός επιθετικός προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, στην ομάδα που αγαπάει, απαρνούμενος τα εκατομμύρια που στρώθηκαν στα πόδια του!

Κι αυτό διότι όπως αναφέρει η «El Pais» ο άλλοτε αστέρας του Πανιωνίου είχε προσφορά στα χέρια του απ’ την Ινδία (που ήδη έχει προσελκύσει πολλούς αστέρες) για συμβόλαιο 4 μηνών που θα γέμιζε για τα καλά την τσέπη του.

Άλλωστε και στο παρελθόν ο «Τσίνο» έχει αφήσει ένα… καράβι χρήματα (με προορισμό την Κίνα τότε) προκειμένου να παίξει μπάλα εκεί που ήθελε, δίχως να υπολογίζει μόνο τα χρήματα που θα έμπαιναν στο τραπεζικό του λογαριασμό.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια