Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτοανακοινώθηκε ο Θρετ...

Ακόμη το... μέλλον του Πανιωνίου δεν έχει ξεκαθαρίσει, όμως αυτό δεν αποτελεί "εμπόδιο" για τον Τζάρβις Θρετ, ο οποίος.. αυτοαν...

Ακόμη το... μέλλον του Πανιωνίου δεν έχει ξεκαθαρίσει, όμως αυτό δεν αποτελεί "εμπόδιο" για τον Τζάρβις Θρετ, ο οποίος.. αυτοανακοινώθηκε ως παίκτης του Ιστορικού για τη νέα σεζόν.

Οι κυανέρυθροι ακόμη δεν έχουν διοίκηση, αφού οι διαπραγματεύσεις του Ηλία Λιανού με τον Αντώνη Μαργέτη δεν έχουν τελεσφορήσει και ως εκ τούτου δεν μπορεί να ολοκληρώσει μεταγραφικές κινήσεις.

Αυτό, όμως, δεν επηρέασε καθόλου τον Τζάρβις Θρετ να ανακοινώσει την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Μάλιστα, δήλωσε  ευλογημένος που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στον Ιστορικό.

Βέβαια, ο Πανιώνιος χωρίς διοίκηση είναι λίγο δύσκολο να έχει συμφωνήσει για μεταγραφές και το έγγραφο της φωτογραφίας θα μπορούσε να είναι κάποιου ατζέντη που… καλοβλέπει τον Πανιώνιο ως την πρώτη επαγγελματική ομάδα που θα αγωνιστεί ο Θρετ στην καριέρα του.

Συγκεκριμένα, ο Θρετ έγραψε: «Με τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα και με τόσες πολλές αναποδιές ποτέ δεν έχασα το χαμόγελό μου. Πραγματικά ευλογημένος που υπογράφω το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, στην κορυφαία κατηγορία στην Ελλάδα. Ευχαριστώ την οικογένειά μου για την στήριξη και όλους όσους έμειναν μαζί μου. #Godhasnevermadeamistake #AthensGreecehereIcome»




Δεν υπάρχουν σχόλια