Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Μην αφήσεις την ευκαιρία να πάει χαμένη...»

Κάλεσμα μέσω του facebook των οπαδών του Πανιωνίου στον Αντώνη Μαργέτη, Οι φίλοι του Ιστορικού μέσα της σελίδας τους στο facebook κάλεσ...

Κάλεσμα μέσω του facebook των οπαδών του Πανιωνίου στον Αντώνη Μαργέτη,

Οι φίλοι του Ιστορικού μέσα της σελίδας τους στο facebook κάλεσαν τον Αντώνη Μαργέτη να προχωρήσει τις διαδικασίες για να πάρει τις μετοχές της ΚΑΕ από τον Ηλία Λιανό.

 Η ανάρτηση έχει ως εξής:

"Αντώνη Μαργέτη μην αφήσεις μία ιστορική ευκαιρία να αποκτήσεις τον Πανιώνιο. Ο Ηλίας Λιανός για ακόμα φορά φαίνεται συνεπής στις υποχρεώσεις του και παραδίδει ένα σύλλογο καθαρό και στο δημόσιο αλλά και στους ιδιώτες!

 Είναι σίγουρο ότι υπήρξαν υπάρχουν και θα υπάρχουν δυσκολίες γιατί έτσι είναι ο χώρος του αθλητισμού και ειδικότερα του μπάσκετ. Σου δίνεται μοναδική ευκαιρία να πάρεις ένα καθαρό σύλλογο όπως τον πήρε ο Η. Λιανός πριν 12 χρόνια και να κάνεις πολύ ωραία πράγματα στο μέλλον. Να ακολουθήσεις το παράδειγμα του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου όπου οι πιτσιρικάδες χτες γνώρισαν την αποθέωση ακόμα και στην ισοφάριση του Εργοτέλη!

Μπορείς πολύ εύκολα με χαμηλό μπάτζετ και νέα παιδιά να προχωρήσεις την ομάδα . Είσαι νέος και το μέλλον ανήκει σε εσένα και στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας. Είναι σίγουρο ότι η δύναμη της ομάδας που ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ και ΘΑ ΕΙΝΑΙ ο κόσμος της θα στηρίξει τη προσπάθεια αυτή".


1 σχόλιο

  1. Ακουγετε και ειναι αληθινο οτι ο κυριος μαργετης δεν στεκει οικονομικα καλα. Μετα απο αυτο εψαξα ρωτησα και εμαθα οτι ειναι αληθεια μαλιστα εχασε και το φαρμακειο που ειχε.επισης με το κυριο λιανο δεν εχει συζητησει ποτε. Επειδη αυτα που λεω είναι αληθινα αναρωτιέμαι τι γινεται μας κοροϊδεύουν? Αλλα απο την αλλη ρωταω τι νοημα έχει να μας σπρωχνουν ενα επενδυτη που δεν εχει μια? Φιλοι συμπανιωνιοι κατι ετοιμαζουν αλλα δεν καταλαβαινω τι. Μηπως θελουν να μας φερουν προ τετελεσμενου και να μην αντιδρασουμε?? Απο πλευρας καποιου απο το δημο ρηθμιζονται αυτα για ψαξτε το λιγο και θα με θυμηθειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή