Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Ανοχή τέλος, δώστε λύση»

Ανακοίνωση για την κατάσταση που επικρατεί στον μπασκετικό Πανιώνιο εξέδωσαν οι Πάνθηρες. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού καλούν το...

Ανακοίνωση για την κατάσταση που επικρατεί στον μπασκετικό Πανιώνιο εξέδωσαν οι Πάνθηρες.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού καλούν τους υπεύθυνους να πάρουν άμεσα αποφάσεις, ώστε να βρεθεί η λύση και να αγωνιστεί κανονικά τη φετινή σεζόν ο Πανιώνιος στην Α1.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Ένα από τα ιστορικότερα τμήματα του συλλόγου, που τόσα χρόνια μας έχει χαρίσει πολλές χαρές και συγκινήσεις, πρέπει και θα συνεχίσει να είναι στην πρώτη γραμμή.

Ο καιρός περνάει και το μέλλον του μπασκετικού Πανιωνίου μοιάζει συνεχώς και πιο αβέβαιο.Τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει επικίνδυνα και η υπομονή του κόσμου έχει αρχίσει να φτάνει στο τέλος της.

Το ρόστερ έχει αποδεκατιστεί,τα πάντα είναι στον αέρα,και ακόμα κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι η ομάδα θα παίξει σίγουρα στην Α1.

ΠΑΡΤΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!

Πρέπει άμεσα να βρεθεί λύση και να αγωνιστεί ο Πανιώνιος εκεί που του αξίζει.Εκεί που του αρμόζει.Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο.

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ. ΔΩΣΤΕ ΛΥΣΗ"

2 σχόλια

  1. Προσυπογράφω! Ανοχή τέλος! Η οποιαδήποτε καθυστέρηση στη λήψη αποφάσεων είναι πλέον συνενοχή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χεστηκε η φοραδα στ αλωνι.. στα λογια πρωτοι πανθηρια...ειδικα τον τελευταιο χρονο. Για σας τους 10-20 μιλαω που νομιζετε οτι κρατατε συνδεσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή