Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Θέμα ωρών για Ιμπαγάσα!

Αν όλα πάνε καλά, τότε ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να τελειώσει το θέμα απόκτησης του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Πανιώνιο!...

Αν όλα πάνε καλά, τότε ακόμη και μέσα στις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να τελειώσει το θέμα απόκτησης του Αριέλ Ιμπαγάσα στον Πανιώνιο!

Οι άνθρωποι του Ιστορικού θα έχουν συνάντηση με τον μάνατζερ του Αργεντινού μέσου και αν δεν υπάρξει θεαματική αλλαγή των έως τώρα δεδομένων, τότε ο πολύπειρος άσος θα γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης.

Με την ενδεχόμενη μεταγραφή του Ιμπαγάσα, ο Πανιώνιος χωρίς αμφιβολία θα προσθέσει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει όσο λίγοι τα "μυστικά" της μπάλας, βοηθώντας την ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και στο θέμα των αποδυτηρίων.

Να σημειωθεί πως για τον Αργεντινό έχουν δείξει "ζεστό" ενδιαφέρον και άλλοι σύλλογοι της Ελλάδας, ωστόσο φαίνεται πως ο ποδοσφαιριστής έχει αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ιστορικό.

Από εκεί και πέρα, οι κυανέρυθροι συνεχίζουν να εξετάζουν προσεκτικά την ελληνική -και όχι μόνο- αγορά για την απόκτηση ενός ικανού επιθετικού, ο οποίος θα αναλάβει τη νέα σεζόν τον τομέα του σκοραρίσματος.

Τέλος, ο τεχνικός Δημήτρης Τερεζόπουλος αναμένεται να γνωστοποιήσει στους νεαρούς παίκτες της ομάδας ποιοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στην προετοιμασία και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια