Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πλησιάζει στη Νέα Σμύρνη ο Ιμπαγάσα!

Ο Πανιώνιος κατάφερε και εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα και πλέον πατάει "γκάζι" για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κιν...

Ο Πανιώνιος κατάφερε και εξασφάλισε φορολογική ενημερότητα και πλέον πατάει "γκάζι" για να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις!

Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος αποχαιρέτησε και τυπικά τον Ολυμπιακό, έμεινε ελεύθερος και ο δρόμος για την Πλατεία άνοιξε για τα... καλά.

Ο πολύπειρος ανασταλτικός μέσος είναι γνωστό πως αρέσει πολύ στους κυανέρυθρους, αφού με την ενδεχόμενη απόκτηση του η ομάδα θα αποκτήσει ποιότητα και "φαντασία" στο παιχνίδι της.

Όπως όλα δείχνουν ο πρώην -πλέον- ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού θα γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης για τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα αποτελέσει το βαρύ "χαρτί" του Δημήτρη Τερεζόπουλου στο πρωτάθλημα!

Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι του Πανιωνίου βρίσκονται στην αναζήτηση ενός ακόμη έμπειρου ποδοσφαιριστή, που λογικά θα αγωνίζεται στον χώρο της επίθεσης. Παράλληλα θα αποκτηθούν κι άλλοι νεαροί ποδοσφαιριστές, ώστε να αποκτήσει βάθος το ρόστερ.

Τέλος, από την κυανέρυθρη ΠΑΕ διευκρίνιζαν ότι η προσωρινή απόφαση για την ένταξη στο άρθρο 106 θα εξασφαλιστεί τη Δευτέρα και στις 2/9 θα διεξαχθεί η συνεδρίαση του τακτικού δικαστηρίου για την οριστική απόφαση.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

2 σχόλια

  1. Βλέπω με σκεπτικισμό την προσπάθεια για την απόκτηση Ιμπαγάσα μετά την απόκτηση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας από την Παε Πανιώνιος. Όχι πώς δεν είναι καλός ποδοσφαιριστής, έστω και σ' αυτήν την προχωρημένη ηλικία, όχι ότι δε θα μπορέσει να βοηθήσει τον Πανιώνιο αν και τα πάντα βέβαια αποδεικνύονται στον αγωνιστικό χώρο. Όμως όποιος έχει καεί με το χυλό φυσάει και τη γιαούρτη λέει μια παροιμία! Αναφέρομαι στις περιπτώσεις Ρεκόμπα περισσότερο και Εστογιανόφ κατά δεύτερο λόγο, για τους οποίους ξοδεύτηκε πακτωλός χρημάτων για τα δεδομένα του Πανιωνίου χωρίς κανένα αγωνιστικό αντίκρισμα! Αντίθετα η Παε καταξοδεύτηκε, επί το ακριβέστερον ο Τσακίρης έχασε πολλά χρήματα και το γεγονός αυτό πιστεύω ότι ήταν ο κύριος λόγος της αποχώρησής του από τον Πανιώνιο με τη γνωστή επώδυνη συνέχεια!

    Φοβάμαι λοιπόν πολύ μήπως η μεταγραφή Ιμπαγάσα αποδειχθεί κοστοβόρα, έξω από τις δυνατότητες και τον προϋπολογισμό του Ιστορικού, που ως χρεωμένη ομάδα πρέπει να είναι σφικτός! Και νομίζω ότι δεν είναι καιρός να χρεωθεί άλλο η Παε! Αρκετά έχει ταλαιπωρηθεί από τα χρέη της, έστω κι αν αυτά πρόκειται να διακανονιστούν. Όμως ο διακανονισμός γίνεται προκειμένου το υπάρχον χρέος να καταστεί βιώσιμο και σε βάθος χρόνος να εξοφληθεί και όχι να προστεθεί καινούργιο! Εκτός και η μεταγραφή Ιμπαγάσα είναι απολύτως μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του Πανιωνίου ή η απόκτησή του είναι απλώς μια φήμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. oxi re boy ton ibagaza me 100 xiliarikakia ton pairneis.ki an ton pareis kai 200 thlaseis na sou pathei pou tha pathei tha sotheis opos kai na xei kai tha doume kai kana dyo pases

    ΑπάντησηΔιαγραφή