Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Επεισοδιακή» ήττα από Παναιτωλικό! (photos)

Φιλική ήττα με 2-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Παναιτωλικό στο Καρπενήσι, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια που δημιού...

Φιλική ήττα με 2-0 γνώρισε ο Πανιώνιος από τον Παναιτωλικό στο Καρπενήσι, σε ένα παιχνίδι που στιγματίστηκε από επεισόδια που δημιούργησαν οπαδοί της ομάδας του Αγρινίου.

Πιο έτοιμος εμφανίστηκε ο Παναιτωλικόw στον φιλικό αγώνα κόντρα στον Ιστορικό, με την ομάδα του Τερεζόπουλου να εμφανίζει καλό πρόσωπο κατά διαστήματα του αγώνα και κυρίως στα πρώτα 25 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου.

Οι Αγρινιώτες ήταν καλύτεροι στα πρώτα 45 λεπτά, είχαν την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να μπουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το υπέρ τους 1-0 με τέρμα που σημείωσε στο 28ο λεπτό ο Άλβες.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι κυανέρυθροι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και στο 48' έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, όμως η κεφαλιά του Γκίνη σταμάτησε στο δοκάρι.

Γενικότερα οι παίκτες του Τερεζόπουλου έδειξαν εμφάνισαν καλύτερη εικόνα από το πρώτο ημίχρονο, κερδίζοντας αρκετές μονομαχίες από τους αντιπάλους, ενώ ήταν και πιο απειλητικοί επιθετικά.

Μέχρι το λεπτό όπου ο τεχνικός του Πανιωνίου προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές, η ομάδα ήταν σαφώς βελτιωμένη και καλύτερη στο παιχνίδι της.

Στα τελευταία 23 λεπτά, με την ενδεκάδα του Ιστορικού να αποτελείται πλέον από αρκετούς νεαρούς παίκτες, ο Παναιτωλικός ευτύχισε να πετύχει και δεύτερο γκολ με σκόρερ τον Μηλιό στο 68'.

Η ομάδα του Αγρινίου είχε και δύο δοκάρια στον αγώνα, με τους Κόρμπο και Κάπελ.

"Κράξιμο" και αντικείμενα σε Μητρόπουλο

Ο Παύλος Μητρόπουλος, οποίος δεν είχε φύγει και με τις καλύτερες σχέσεις από τον Παναιτωλικό, από το πρώτο λεπτό του αγώνα δεχόταν υβριστικά συνθήματα από τους περίπου 80 οπαδούς του Παναιτωλικού που βρισκόντουσαν στο γήπεδο.

Όμως οι φίλοι της ομάδας του Αγρινίου δεν έμειναν εκεί, καθώς την στιγμή που έγινε αλλαγή ο μέσος του Πανιωνίου πέταξαν αντικείμενα εναντίον του, βρίζοντας τον εν χορώ.

Μάλιστα, οι οπαδοί του Παναιτωλικού εκτόξευσαν αντικείμενα και σε ανθρώπους του Πανιωνίου, με την κατάσταση για λίγα λεπτά να παίρνει άσχημες διαστάσεις. Τελικά με την συμβολή των ψυχραιμότερων και κάποιων αστυνομικών που έφτασαν στο γήπεδο, η κατάσταση ηρέμησε.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ(46΄ Στεφανάκος, 82΄ Κολοβούρης), Κουτρομάνος(79΄ Κούσας), Ρουμπουλάκου(46΄ Κωνσταντινόπουλος), Μαλεζάς(46΄ Εντζεγκέλε), Κούσας(69΄ Καλογέρης), Κόρμπος(62΄ Κέβιν), Γοδόι(69΄ Χαντάκιας), Μήλιος(46΄ Μπεχεράνο), Άλβες(62΄ Μήλιος), Μαρτίνες(60΄ Ζαρκάδας), Κάπελ(69΄ Κολοκοτρώνης)

Πανιώνιος (Δημήτρης Τερεζόπουλος): Παπαδόπουλος, Τασουλής(71΄ Ρόπας), Πάνος(69΄ Μέζι), Χατζησαϊας, Παντίδος(84΄ Τόσκας), Μητρόπουλος(74΄ Γκέζος Μ.), Φουρλάνος(46΄ Γκίνη), Μπούζας(62΄ Ντάγκρας), Μασούρας(62΄ Πρέντζι), Μπουμάλ(80΄ Βλάχος), Σταυροθανασόπουλος(62΄ Σμυρλής)

Διαιτητής: Λάμπρος Κολοκώτσιος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
1ος Βοηθός: Μίλτος Ελ Ταχάν (ΕΠΣ Ευρυτανίας)
2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: evrytaniasport.blogspot.gr

3 σχόλια

  1. Βλαχοι ετοιμαστειτε στο πρωταθλημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εννοειτε πως θα δωσετε εισητηρια στα βλαχακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχει δικιο ο φιλος κωστας ακομη και επι εποχης Μητσαρα οταν τους ειχαμε κερδιση 0-1 με δικο του γκολ στο ΑΓΡΙΝΙΟ ηταν τα μεσα της δεκαετιας του 70 μας κυνηγαγαν εξω απο το γηπεδο μεχρι να επιβισθουμε στα πουλμαν και οι χωροφυλακες εμεναν θεατες γιαυτο τετοιες ομαδες ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ πρεπη να τους καθαριζει αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή