Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπούζας στα panionianea.gr: «Ούτε αδιάφοροι, ούτε πιτσιρίκια, είμαστε ο Πανιώνιος»

Ο Βασίλης Μπούζας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr , από το Καρπενήσι όπου ο Πανιώνιος πραγματοποίησε το δεύτερο στάδι...

Ο Βασίλης Μπούζας παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr, από το Καρπενήσι όπου ο Πανιώνιος πραγματοποίησε το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του.
Συνέντευξη στον Γιώργο Καρμίρη

Ο 21χρονος μέσος είναι από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στην έως τώρα προετοιμασία του Ιστορικού και δείχνει πως φέτος θα είναι σε θέση να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα.

Ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στη νέα σεζόν και πως ο ίδιος την περιμένει, ενώ μίλησε και για την έως τώρα προετοιμασία και την δουλειά που γίνεται με τον κ. Τερεζόπουλο.

Παράλληλα, στάθηκε στο ταλέντο που υπάρχει στον Πανιώνιο, ανέφερε τον στόχο των κυανέρυθρων για τη νέα σεζόν, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας, αλλά εξέφρασε και την αισιοδοξία του πως φέτος θα πάρει αυτό που αξίζει.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Βασίλη Μπούζα στα panionianea.gr:

-Αρχικά θέλω να μου πεις για την έως τώρα προετοιμασία της ομάδας και την δουλειά που γίνεται…

«Πιστεύω ότι έχουμε ξεκινήσει πολύ καλά. Ο προπονητής μας έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Θέλει η μπάλα να περνάει από όλους τους παίκτες, πέρα από την τακτική του. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και είμαστε σε καλό στάδιο. Ευτυχώς η διοίκηση μας έχει καλύψει όλες τις ανάγκες, που είναι πολύ σημαντικό ειδικά στην προετοιμασία. Πρέπει όλοι να συνεχίσουμε την δουλειά και είμαι αισιόδοξος πως όλα θα πάνε πολύ καλά».

-Από την περσινό βασικό “κορμό” της ομάδας αποχώρησαν πολλοί παίκτες. Αυτό σε αγχώνει ή πιστεύεις ότι οι παίκτες που αποκτήθηκαν και φυσικά εσείς που βρισκόσασταν ήδη στο ρόστερ μπορείτε να καταφέρετε να διατηρήσετε τον Πανιώνιο στο ίδιο –τουλάχιστον- επίπεδο;

«Τα παιδιά που έφυγαν σίγουρα ήταν προσωπικότητες και βασικά στελέχη της ομάδας. Βοήθησαν πάρα πολύ την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από εκεί και πέρα, όμως, προχωράμε. Υπάρχουν παιδιά που είναι από πίσω και πιστεύω θα βοηθήσουν τον σύλλογο. Ξέρουμε πολύ καλά ότι ο Πανιώνιος είναι γεμάτος ταλέντο. Φυσικά, όπως ξέρουμε, θέλει και η διοίκηση να ενισχύσει περισσότερο την ομάδα με κάποιες προσθήκες. Θεωρώ ότι μπορούμε να φτιάξουμε το δικό μας δυνατό σύνολο, χωρίς να μπαίνουμε σε συγκρίσεις με προηγούμενους παίκτες και να πετύχουμε τον στόχο μας».

-Αν και είναι νωρίς ακόμα, ο στόχος που έχετε θέσει αυτή τη στιγμή για τη νέα σεζόν ποιος είναι;

«Σίγουρα ο στόχος της ομάδας, λόγω και των οικονομικών προβλημάτων, είναι η γρήγορη σωτηρία. Από εκεί και πέρα, αν καταφέρουμε να κάνουμε μία έκπληξη θα ήταν πάρα πολύ ευχάριστο. Για μία ακόμη χρονιά έχουμε παίκτες από τα φυτώρια της ομάδας, σε μικρή ηλικία και θα ήταν ότι καλύτερο να υπάρξει και μία διάκριση. Είτε στο πρωτάθλημα με μία καλή θέση, είτε στο Κύπελλο που ξέρουμε καλά ότι είναι ένας θεσμός που ταιριάζει στην ομάδα. Όλοι οι παίκτες που θα βρισκόμαστε στην ομάδα θα δώσουμε τα πάντα για να καταφέρουμε ότι καλύτερο για τον Πανιώνιο».

-Αν και νέος ηλικιακά είσαι από τους παλιούς της ομάδας. Μπορείς να μου μιλήσεις για το γεγονός πως αν και ο Πανιώνιος κάθε χρόνο χάνει σημαντικούς παίκτες από το ρόστερ του, καταφέρνει πάντα να διατηρεί την δύναμη του...

«Είναι αυτό που είπα και πριν. Ο Πανιώνιος έχει αυτό το μαγικό ραβδάκι και κάθε χρόνο καταφέρνει και βγάζει πολλούς παίκτες, οι οποίοι δεν είναι απλά καλοί είναι σχεδόν έτοιμοι να μπουν στην πρώτη ομάδα και να δείξουν ότι αξίζουν».

-Τα προηγούμενα χρόνια δεν πήρες τις ευκαιρίες που και εσύ θα περίμενες. Μέχρι τώρα βλέπουμε να είσαι πάρα πολύ καλός στην προετοιμασία. Μήπως φέτος είναι η χρονιά σού;

«Πρώτα απ’όλα θέλω να είμαι καλά και υγιείς. Από εκεί και πέρα το παρελθόν το κρατάω ως δύναμη μου και ελπίζω ότι θα είμαι δυνατός και επιτέλους φέτος θα πάρω αυτό που αξίζω».

-Νέος προπονητής στην ομάδα ο κ. Τερεζόπουλος. Πες μου για την δουλειά που γίνεται μαζί του έως τώρα;

«Ο coach έχει την δική του φιλοσοφία. Θέλει ένα παιχνίδι με πολλές πάσες, με σωστές τοποθετήσεις και κυρίως να είμαστε όλοι ενεργοί στο παιχνίδι και επιθετικά και αμυντικά. Θέλει να περνάμε όλοι ευχάριστα και τις προπονήσεις και τους αγώνες . Ο προπονητής μας είναι πολύ ευχάριστος, είναι κοντά στα παιδιά, άλλωστε έχει δουλέψει και με νέα παιδιά τόσα χρόνια. Πιστεύω όλοι θα τα πάμε πολύ καλά, όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο, όποτε και η χημεία που θα αποκτήσουμε θα είναι πολύ δυνατή».

-Νέα διοίκηση φέτος στην ομάδα. Πιστεύεις ότι τα πράγματα θα είναι καλύτερα στον σύλλογο και σε αυτό το κομμάτι;

«Και το ελπίζω και το πιστεύω. Εύχομαι όλα να είναι καλύτερα, γιατί αν δεν υπάρξει κάτι δυνατό να μας υποστηρίξει όλους εμάς, τότε όλη η προσπάθεια που κάναμε έως τώρα θα πάει στράφι. Θεωρώ ότι η διοίκηση θα μας στηρίξει, κάτι που ήδη έχει αρχίσει και το κάνει σε μεγάλο βαθμό».

-Το δικό σου μήνυμα στον κόσμο του Ιστορικού;

«Τους θέλουμε όλους δίπλα μας. Σίγουρα αυτό το ακούν πολλά χρόνια τώρα και ίσως να μην είναι ευχαριστημένοι από πράγματα που είχαν γίνει στον σύλλογο. Όμως πιστεύω ότι η προσπάθεια που γίνεται φέτος θα τους ευχαριστήσει. Εκτός από το καλό ποδόσφαιρο που θέλουμε να παίξουμε για να ευχαριστιέται ο κόσμος, θα δίνουμε και την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να καταλάβει ο κόσμος ότι ούτε αδιάφοροι θα είμαστε, ούτε απλά κάποια πιτσιρίκια που παίζουν ποδόσφαιρο. Είμαστε η ομάδα του Πανιωνίου που θα κατεβαίνει σε κάθε παιχνίδι για να κερδίζει τον κάθε αντίπαλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια