Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μητρόπουλος στα panionianea.gr: «Φέτος είμαστε μία οικογένεια…»

Ο εκ των αρχηγών του φετινού Πανιωνίου, Παύλος Μητρόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr . Αποστολή Καρπενήσι:...

Ο εκ των αρχηγών του φετινού Πανιωνίου, Παύλος Μητρόπουλος, παραχώρησε αποκλειστική συνέντευξη στα panionianea.gr.
Αποστολή Καρπενήσι: Γιώργος Καρμίρης

Τα panionianea.gr συνάντησαν τον 24χρονο αμυντικό μέσο στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιεί ο Ιστορικός το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του και μίλησαν μαζί του -μεταξύ άλλων- για τη νέα σεζόν, για το «χτίσιμο» των κυανέρυθρων στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, αλλά και για τις διαφορές της περσινής με την φετινή χρονιά.

Παράλληλα, ο δυναμικός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην «διοικητική σταθερότητα» που υπάρχει πλέον στον σύλλογο, στην επιλογή του να συνεχίσει με τα «κυανέρυθρα», ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παύλου Μητρόπουλου στα panionianea.gr:


-Παύλο, βρίσκεστε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας σας. Πως κρίνεις την έως τώρα δουλειά που γίνεται στην ομάδα;

«Στην αρχή ξεκινήσαμε, κακά τα ψέματα, με πολλά προβλήματα, με πολλές σκέψεις, με το ρόστερ το οποίο πολλοί αμφισβήτησαν και με έναν νέο προπονητή. Ο κ. Τερζόπουλος είναι ένας εξαιρετικός πρώτα απ’ όλα άνθρωπος και φυσικά προπονητής. Όπως διαπιστώσατε και εσείς στο φιλικό με τον ΠΑΣ η ομάδα ήταν πολύ καλή και νομίζω πως φάνηκε η δουλεία του προπονητή μας. Δεν θέλω να λέω τυπικά τα καλύτερα, απλά η δουλειά που γίνεται φαίνεται. Φυσικά και στους παίκτες ένας μεγάλο μπράβο για την υπομονή που έχουν, γιατί η ομάδα αρχικά πρέπει να μπει στο άρθρο, παρόλα αυτά όλοι ήμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην προετοιμασία, κάτι που φάνηκε και στο φιλικό. Ένα ματς που το απολαύσαμε πραγματικά».

-Τι είναι αυτό στο οποίο έχει δώσει βάση ο προπονητής σας;

«Μας έχει ζητήσει να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Του αρέσει πολύ να έχουμε στην κατοχή μας την μπάλα και αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η υπομονή, η επιμονή και την κατάλληλη στιγμή να γίνει η σωστή ενέργεια στο ματς».

-Πως περιμένεις τον Πανιώνιο της νέας σεζόν;

«Αν ο Πανιώνιος είναι έτσι όπως πρέπει πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι καλύτερη από την περσινή. Πέρυσι τέτοια εποχή που είχαμε ξαναμιλήσει μιλάγαμε και τότε για τα πολλά προβλήματα. Φέτος, όμως, έχουμε κάτι σημαντικό, έχουμε σταθερή διοίκηση. Είναι δίπλα μας αυτοί οι άνθρωποι, μας μιλάνε, κάτι που φυσικά πέρυσι δεν υπήρχε. Έχουν αλλάξει τα πράγματα, υπάρχει μία σταθερότητα. Εγώ προσωπικά ευχαριστώ πολύ τον κ. Ζαμάνη. Παρόλο που είμαι ένας ποδοσφαιριστής που έχω παίξει σε αρκετές ομάδες και είχα αρκετές προτάσεις, δεν είχα ανάγκη να λέω ευχαριστώ στον κ.Ζαμάνη αυτή τη στιγμή. Όμως θέλω να τον ευχαριστήσω δημόσια, όπως και την υπόλοιπη διοίκηση, τον κ. Δάρα, τον κ. Σκούρα, γιατί ότι λένε γίνεται πραγματικότητα. Αν αυτή η διοίκηση δεν βοηθήσει τον Πανιώνιο τότε θα έχω πέσει πάρα πολύ έξω στην εκτίμηση μου».

-Οπότε, από όσα λες καταλαβαίνω πως οι διαφορές σε σχέση με πέρυσι είναι μεγάλες..

«Υπάρχουν τεράστιες διαφορές με πέρυσι, δεν το συζητάω. Πέρυσι ήμασταν μόνοι μας οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής και φέτος ήμαστε όλοι μαζί, όλοι μία οικογένεια. Πραγματικά η μέρα με την νύχτα. Αυτό πιστεύω και αγωνιστικά θα φανεί. Ο coach έχει και αυτός μία ηρεμία και μας περνάει τα πράγματα που θέλει και που πρέπει».

-Η ομάδα αποτελείται από πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πως βλέπεις μέχρι στιγμής να κυλούν τα πράγματα;

«Ειλικρινά δεν περίμενα να πάνε τόσο καλά τα πράγματα. Το επίπεδο της Σούπερ Λιγκ είναι το ανώτερο στην Ελλάδα. Πολλές μεταγραφές δεν μπορούσαμε να κάνουμε, λόγω της αδειοδότησης, είχαμε νέα παιδιά από την δεύτερη ομάδα, αρκετές μεταγραφές παικτών από την Football League και δεν περίμενα να είναι τόσο καλά τα πράγματα τόσο νωρίς. Τελικά έπεσα έξω. Υπάρχει πολύ ταλέντο στα παιδιά και μπορούν να σταθούν στην ομάδα. Όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό και πραγματικά έχω μείνει εντυπωσιασμένος».

-Ο Πανιώνιος αν και χάνει παίκτες από τον βασικό κορμό του, καταφέρνει κάθε χρόνο και βγάζει σημαντικά ταλέντα από τα «σπλάχνα» του…

«Ακριβώς και πιστεύω ότι δεν θα αλλάξει αυτό. Αν δεν μπει στον Πανιώνιο κάποιος παράγοντας με οικονομική άνεση, τότε αυτό δεν θα αλλάξει. Αυτή η παραγωγή που υπάρχει και καλό στην ομάδα κάνει και νομίζω πως είναι παράδειγμα ο Πανιώνιος».

-Αποφάσισες να ανανεώσεις την συνεργασία σου με τον Πανιώνιο. Ποιος είναι ο λόγος που σε έκανε να παραμείνεις στην ομάδα;

«Δεν θέλω να πω ψέματα. Είναι καθαρά η συγκεκριμένη διοίκηση και ο coach. Επίσης, αν εξαιρέσεις από το πρωτάθλημα τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, για μένα η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα είναι ο Πανιώνιος. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις σε άλλες ομάδες με το να φοράς το σήμα του Πανιωνίου. Για μένα είναι πολύ μεγάλη ομάδα ο Πανιώνιος».

-Μετά από την περσινή σου πολύ καλή χρονιά, οι απαιτήσεις την φετινή σεζόν θα είναι σίγουρα ακόμη μεγαλύτερες…

«Εγώ ήμουν ο πρώτος που ανανέωσε στην ομάδα και που μίλησε με την διοίκηση χωρίς ακόμη τότε να υπάρχει η σταθερότητα. Ευχαριστιέμαι πραγματικά που παίζω στον Πανιώνιο και στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Θεωρώ βέβαια πως το βάρος για μένα είναι πολύ πιο μεγάλο από το περσινό. Είμαι και ανάμεσα στους αρχηγούς και σίγουρα η δουλειά θα είναι πιο απαιτητική».

-Πρόλαβες την επόμενη μου ερώτηση. Φέτος και αρχηγός στον Πανιώνιο…

«Εντάξει, αν ο Πανιώνιος ήταν σε «εποχή» Τσακίρη σίγουρα θα είχε μεγαλύτερους παίκτες και δεν θα ήμουν αρχηγός εγώ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Πάντα μιλάμε με τις αναλογίες που υπάρχουν. Φέτος είμαι από τα μεγαλύτερα ηλικιακά παιδιά στην ομάδα και όπως όταν είχα ξεκινήσει εγώ κάποιοι με καθοδηγούσαν, αυτόν το ρόλο θα αναλάβω φέτος και εγώ με τους πιο μικρούς».

-Είσαι μόλις 24 ετών. Πόσο δύσκολο είναι να δίνεις συμβουλές και να βοηθάς τους νεαρότερους συμπαίκτες σου;

«Είμαι γενικότερα ήρεμος στην ζωή μου και αυτό που θέλω είναι η ομάδα να παίξει καλή μπάλα και να πετύχει τους στόχους της. Μέσα από αυτή την ηρεμία θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω τα παιδιά, μου αρέσει να το κάνω αυτό. Άλλωστε σας είπα πως και εγώ σε πιο μικρή ηλικία είχα βοήθειες από τους μεγαλύτερους μου. Βέβαια είναι και δύσκολο, γιατί αν και έχω αρκετές εμπειρίες, νομίζω πως χρειαζόμουν κι άλλες για να μπορέσω να βοηθήσω περισσότερο».

-Μίλησες νωρίτερα με τα καλύτερα λόγια για τον Πανιώνιο. Ποια είναι η διαφορά που βρήκες στον Ιστορικό σε σχέση με τις προηγούμενες ομάδες σου;

«Πέρασα καλά και στον Ολυμπιακό Βόλου και στην ΑΕΚ και στον Παναιτωλικό αν και εκεί είχαμε κάποιες διαφωνίες. Στον Πανιώνιο από την πρώτη στιγμή ένιωσα μεγάλη εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Πιστεύουν σε εμένα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή».

Κλείνοντας θέλω να στείλεις ένα μήνυμα στον κυανέρυθρο κοσμο…

«Ο κόσμος πρέπει να βρεθεί κοντά μας. Μακάρι να έχουμε περισσότερους φιλάθλους στο πλευρό μας και να μας βοηθήσουν οσο περισσότερο γίνεται».

1 σχόλιο

  1. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣΝΕΜΕΑΣ24 Ιουλίου 2014 στις 2:50 μ.μ.

    Ειναι ωραιο και ελπιδοφορο για ολους τους ΣυνΠανιωνιους οτι οσες και φουρτουνες να περνα αυτη η ευλογημενη ομαδαρα παντα βρησκει καλους καπετανεους και βοηθους να κυβερνουν το σκαφος με ασφαλεια ετσι πιστευω και φετος οτι ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ θα ξεπεραση τα προβληματα του αρκει να υπαχθουμε στο αρθρο και αν τα καταφερη η διοικηση και προσθεση 2-3 εμπειρους παικτες δεν νομιζω οτι θα εχουμε καποιο προβλημα οπως αναφερη και ο Μητροπουλος στην συνεντευξη του η ομαδα ειναι μια δεμενη οικογενεια με ταλαντουχα παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή