Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λυκογιάννης, Σιώπης υπό προϋποθέσεις...

Οι περιπτώσεις των Μπάμπη Λυκογιάννη και Μανώλη Σιώπη αρέσουν ιδιαίτερα στον Πανιώνιο, ωστόσο μόνο υπό μία προϋπόθεση μπορούν να απασχο...

Οι περιπτώσεις των Μπάμπη Λυκογιάννη και Μανώλη Σιώπη αρέσουν ιδιαίτερα στον Πανιώνιο, ωστόσο μόνο υπό μία προϋπόθεση μπορούν να απασχολήσουν σοβαρά τους κυανέρυθρους.

Ποια είναι αυτή; Να εξασφαλίσουν οι δύο ποδοσφαιριστές την ελευθερία τους από τον Ολυμπιακό, αφού στη Νέα Σμύρνη δεν επιθυμούν να τους αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού.

Αμφότεροι δεν υπολογίζονται από τον Μίτσελ για τη νέα σεζόν και αν τελικά αποχωρήσουν από τους "ερυθρόλευκους" τότε ο Ιστορικός θα κινηθεί για την απόκτηση τους.

Ο Λυκογιάννης μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πτέρυγα και την χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε με την μορφή δανεισμού στον Λεβαδειακό. Όσον αφορά τον Σιώπη, αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής και την προηγούμενη σεζόν πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στον Πλατανιά (σ.σ. ως δανεικός).

Από εκεί και πέρα η περίπτωση του Μιχάλη Μανιά, για τον οποίο ο Πανιώνιος έδειξε ενδιαφέρον, δεν φαίνεται να προχωράει, καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη είναι -τουλάχιστον- υπερβολικές!

Τέλος, οι άνθρωποι του Ιστορικού εξετάζουν στην "αγορά" όλες τις καλές περιπτώσεις τερματοφυλάκων, προκειμένου να αποκτήσει η ομάδα έναν ακόμη γκολκίπερ για να συμπληρωθεί η τριάδα με τους Γιαννακόπουλο και Παπαδόπουλο.

Αποστολή Καρπενήσι: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο