Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δείγμα θετικό και... νικηφόρο!

Φιλική νίκη με 2-1 πέτυχε ο Ιστορικός επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου. Οι κυα...

Φιλική νίκη με 2-1 πέτυχε ο Ιστορικός επί του ΠΑΣ Γιάννινα, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου.

Οι κυανέρυθροι στο πρώτο τους δυνατό «τεστ» έδειξαν αρκετά καλά δείγματα γραφής, έβγαλαν κατά διαστήματα στον αγωνιστικό χώρο την καλή δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία και σε γενικές γραμμές η εικόνα της ομάδας κρίνεται θετική.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος παρέταξε τον Πανιώνιο με σύστημα 4-2-3-1, με την αρχική ενδεκάδα να αποτελείται από τους εξής: Γιαννακόπουλο, Πάνο, Τασουλή, Χατζησαϊα, Παντίδο, Μητρόπουλο, Φουρλάνο, Μπουμάλ, Μπούζα, Σταυροθανασόπουλο και Μασούρα.

Στα πρώτα 25 λεπτά ο Πανιώνιος ήταν πιο δραστήριος στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή της μπάλας και προσπαθούσε με την μπάλα κάτω να φτάσει στην εστία του ΠΑΣ.

Στο 20’ οι κυανέρυθροι άνοιξαν το σκορ με ωραίο πλασέ του Μπούζα, ύστερα από ωραία ενέργεια των Τασουλή και Σταυροθανασόπουλου.

Είκοσι λεπτά αργότερα οι «κυανόλευκοι» έφτασαν στην ισοφάριση, με ατομική ενέργεια και πλασέ του Τσάβες.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τις πολλές αλλαγές που έγιναν και από τους δύο προπονητές να παίζουν φυσικά σημαντικό ρόλο.

Στο 75’ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με απευθείας εκτέλεση χτύπημα φάουλ του Ακόστα, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Π. Γκέζος έκανε καλό σουτ με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να διώχνει σε κόρνερ.

Το νικητήριο γκολ για τον Ιστορικό σημείωσε από κοντά ο Σμυρλής στο 84’, παίρνοντας το «ριμπάουντ» μετά το από το σουτ του Γκέζου.

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Πάνος (67΄ Ζαχαράκης), Τασούλας (80' Χαροντάκης), Χατζηησαϊας (67΄ Γκέζος Μ.), Παντίδος, Μητρόπουλος(67΄ Τόσκας), Φουρλάνος(55΄ Σμυρλής), Μπουμάλ(71΄ Πρέντι), Μασούρας(71΄ Ντάγκρας), Μπούζας(55΄ Γκέζος Π.), Σταυροθανασόπουλος(55΄ Γκίνι).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Κολιοφούκας(46΄ Βελλίδης, 80΄ Παππάς), Μιχαήλ(46΄ Μπέριος), Ντάσιος(46΄ Στρούνα), Τζημόπουλος(64΄ Ηλιάδης), Λίλα(64΄ Αυγενικού), Τσουκαλάς, Κοροβέσης(64΄ Νάκος), Γιάκος(46΄ Χαρίσης), Τσάβες(64΄ Σκόνδρας), Κρητικός(46΄ Ακόστα), Ίλιτς(64΄ Σαπαλίδης).

Αποστολή Καρπενήσι: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια