Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συνεχάρη την Επιτροπή Σωτηρίας ο Ζουλάκης

Επιστολή προς την Επιτροπή Σωτηρίας της ΠΑΕ Πανιώνιος απέστειλε ο Παύλος Ζουλάκης. Ο πρώην ειδικός γραμματέας του Π.Γ.Σ.Σ. συνεχάρη του...

Επιστολή προς την Επιτροπή Σωτηρίας της ΠΑΕ Πανιώνιος απέστειλε ο Παύλος Ζουλάκης.

Ο πρώην ειδικός γραμματέας του Π.Γ.Σ.Σ. συνεχάρη τους ανθρώπους των κυανέρυθρων για την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας, ενώ εξέφρασε και την πίστη του για ένα καλύτερο μέλλον του συλλόγου.

Αναλυτικά η επιστολή του:

"Προς την Επιτροπή Σωτηρίας της ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ.

Με την παρούσα συγχαίρω όλα τα μέλη της επιτροπής για την κοπιώδη και εξαιρετικά δύσκολη αποστολή της με την οποία τελικά δικαιώθηκε με την εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας.
Πιστεύω ότι το μέλλον του αρχαιότερου Ελληνικού Σωματείου με έντιμη και σωστή διαχείριση μπορεί και πάλι να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα, ο δε τραυματισμένος κόσμος του Πανιωνίου να κερδίσει και πάλι τη χαμένη υπερηφάνεια του και να λογοδοτήσουν επιτέλους εκείνοι οι οποίοι του τη στέρησαν.

Με εκτίμηση
Ο Πρώην Ειδικός Γραμματέας του Π.Γ.Σ.Σ.
Παύλος Ζουλάκης"

1 σχόλιο

  1. Περσι και προπερσι ενημερωτητες ειχαμε παρει!! Γιατι φετος συγχαρητήρια και πανηγηρια??? Ρε σεις μη παραμηθιαζεστε μονοι σας! Ποτε αλλα ποτε ο πανιωνιος δεν εμεινε απο ενημερωτητες οσα χρεη και αν ειχε. Ακομη και ο βεντουρης νε τον απιστευτο τσολακακη πηραν ενημερωτητα ο τζαβαλος δυο χρονιες με πιο μεγαλο ανοιγμα πηρε ενημέρωτητες γιατι κυριε γραμματεα μονο φετος συγχαρητήρια?? Εγινε κατι το ιδιαιτερο? Μηπως κοροιδευομαστε μεταξυ μας?? Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή