Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Τα έχουν με την... τύχη τους!

Με την... τύχη τους τα έχουν στον Πανιώνιο. Ένα... ευχέλαιο και γρήγορα χρειάζεται στον Πανιώνιο, καθώς ο Δημήτρης Τερεζόπουλος βλέπει...

Με την... τύχη τους τα έχουν στον Πανιώνιο.

Ένα... ευχέλαιο και γρήγορα χρειάζεται στον Πανιώνιο, καθώς ο Δημήτρης Τερεζόπουλος βλέπει τον έναν παίκτη του μετά τον άλλον να τραυματίζεται!

Η αρχή έγινε με τον Αμίρη Κούρντι, ο οποίος έκανε χειρουργείο κήλης και θα επιστρέψει σε περίπου έναν μήνα. Εν συνεχεία ο Σπύρος Αποστόλου υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο και αναμένεται να προπονηθεί εκ νέου σε 15 ημέρες.

Τελευταίο "κρούσμα" ήταν αυτό του Απόστολου Γιάννου, με τον επιθετικό των κυανέρυθρων να έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο και η επιστροφή του στην "δράση" να υπολογίζεται στον έναν μήνα.

Όπως είναι λογικό αυτές οι... αναποδιές έχουν φέρει "πονοκέφαλο" στον τεχνικό του Ιστορικού, καθώς βλέπει σημαντικούς παίκτες της ομάδας να χάνουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ελπίζοντας τουλάχιστον τα προβλήματα να μην αυξηθούν!

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης 

1 σχόλιο

  1. Κρίμα για τους ποδοσφαιριστές αλλά δυστυχώς αυτοί οι τραυματισμοί συνήθως δεν οφείλονται σε "ατυχία" αλλά στην λάθος (ή ελλειπή) προετοιμασία.
    Καλή τύχη στον φετινό Πανιώνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή