Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επιστολή της ΕΣΧΑ στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο για το Χάντμπολ

Η ΕΣΧΑ με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Άρη Μισαηλίδη, διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι έχει διωχτεί το άθλημα ...

Η ΕΣΧΑ με επιστολή της προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πανιωνίου, Άρη Μισαηλίδη, διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι έχει διωχτεί το άθλημα του χάντμπολ από το Κλειστό γυμναστήριο ''Α. Βαρίκας".

Αναλυτικά η επιστολή:
Προς:

Πρόεδρο Πανιωνίου Γ.Σ.Σ.

κ. Άρη Μισαηλίδη

Αξιότιμε Κύριε Πρόεδρε,

Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε ότι στο Κλειστό Γυμναστήριο «Α. Βαρίκας» του γηπέδου Πανιωνίου Νέας Σμύρνης, έχουν τοποθετηθεί ξύλινες κερκίδες πίσω από τις μπασκέτες οι οποίες επί της ουσίας απαγορεύουν την διεξαγωγή αγώνων και προπονήσεων χάντμπολ.

Με δεδομένη την ιστορικότητα που έχει ο σύλλογος σας και στο συγκεκριμένο άθλημα, διαθέτοντας ανδρική ομάδα που συμμετέχει στην Β΄ Εθνική Κατηγορία (2η θέση στον 2ο όμιλο Νότου) αλλά και την έντονη δραστηριότητα που έχουν τα αναπτυξιακά τμήματα (παμπαίδων, παίδων, μίνι αγόρια), παρακαλούμε θερμά όπως μεριμνήσετε για την λύση του συγκεκριμένου προβλήματος το οποίο επί της ουσίας οδηγεί σε διάλυση το τμήμα χάντμπολ.

Είμαστε βέβαιοι ότι θα δώσετε την προσήκουσα προσοχή ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην λειτουργία του τμήματος χάντμπολ του συλλόγου σας αλλά και να λυθεί το συγκεκριμένο σοβαρό πρόβλημα.

Εν αναμονή της απάντηση σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια