Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χαρμόσυνη ανακοίνωση από την ΠΑΕ

Ευχάριστα νέα όσον αφορά το σήμερα και κυρίως το... αύριο του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου. Η επιτροπή σωτηρίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της ...

Ευχάριστα νέα όσον αφορά το σήμερα και κυρίως το... αύριο του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου.

Η επιτροπή σωτηρίας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας γνωστοποιεί και επίσημα πως η ομάδα εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα, ενώ αναφέρει επίσης πως έγινε άρση των κατασχέσεων που είχαν επιβληθεί στην ΠΑΕ.

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι τονίζουν πως όσοι έφεραν τον Ιστορικό σε αυτή την άσχημη κατάσταση θα λογοδοτήσουν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Επιτροπή Σωτηρίας της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως ο αντικειμενικός σκοπός της επετεύχθη. Μετά από έναν εξαιρετικά δύσκολο αγώνα, η η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ εξασφάλισε φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και πλέον μπορεί να προχωρήσει στην έκδοση δελτίων ποδοσφαιριστών για την στελέχωση του ρόστερ της.

Ταυτόχρονα πέτυχε την άρση των κατασχέσεων που της είχαν επιβληθεί, με αποτέλεσμα να αποκτά και πάλι πρόσβαση στα ταμειακά της διαθέσιμα και οικονομική ρευστότητα.

Πλέον και η Επιτροπή Σωτηρίας μεταλλάσσεται σε Επιτροπή Ανασυγκρότησης και Αναγέννησης του Ιστορικού ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ με μοναδικό στόχο να κατακτήσει και πάλι η ομάδα μας την θέση που της αρμόζει στα υψηλότερα επίπεδα του Ελληνικού Ποδοσφαιρικού Στερεώματος. Προς την κατεύθυνση αυτή θα πορευτούμε προκειμένου ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να κερδίσει και πάλι την περηφάνια του, που κάποιοι σκόπιμα φρόντισαν να του την στερήσουν. Θα έρθει η ώρα που θα λογοδοτήσουν για όλα.

Προς το παρόν, σηκώνουμε τα μανίκια μας και εργαζόμαστε όλοι μας προκειμένου να είναι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα, όπως αρμόζει στην ιστορία του και στην βαριά φανέλα του.

6 σχόλια

  1. Polla bravo se osous sinevalan pros auti ti prospathia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια, ευχαριστούμε τους ανθρώπους που προσπαθούν για την ομάδα μας. Καλή συνέχεια με σκοπό να γίνουμε ένα υγιές αθλητικό και πολιτιστικό σωματείο όπως οφείλουμε να είμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο καθένας μας που έχει την οικονομική δυνατότητα να αγοράσει διαρκείας να το κάνει μόνο και μόνο για να στηρίξει την προσπάθεια αυτής της διοίκησης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους διαβάζουμε και ενα καλο νεο για την ομαδα.
    Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι όντως πολύ χαρμόσυνη αυτή η ανακοίνωση! Αφορά στο μέλλον του Ιστορικού, που τώρα μπορεί να διαγράφεται ευοίωνο! Όμως πώς μεταφράζεται; Τι συγκεκριμένα σημαίνει; Σημαίνει ότι το δικαστήριο αποφάνθηκε θετικά; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η ανακοίνωσή του αναμενόταν σήμερα. Μπήκε τελικά η Παε Πανιώνιος στο ευεργετικό άρθρο; Ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο στην επιτροπη σωτηριας το πρωτο και βασικο βημα επετευχθη τωρα ειναι να μπορεση να κανη και καποιες καλες μεταγραφες βασει περιορησμενων και εαν υπαχθει και στο 106 τοτε ολοι ελπιζουμε οτι δεν θα επαναληφθουν τα εγκληματα του παρελθοντος και εαν αυτη η φουρνια των νεων παιδιων παρουσιαση ενα καλο συνολο σε δυο χρονια με σωστη διοικηση ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ δεν θα εχει προβλημα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή