Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αυτοί που ξεχώρισαν...

Ο Πανιώνιος μπορεί να γνώρισε από τον Παναιτωλικό την πρώτη του ήττα στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ωστόσο υπάρχουν αρκετά ...

Ο Πανιώνιος μπορεί να γνώρισε από τον Παναιτωλικό την πρώτη του ήττα στα έως τώρα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας, ωστόσο υπάρχουν αρκετά θετικά από την εμφάνιση ποδοσφαιριστών των κυανέρυθρων.

Γράφει ο Γιώργος Καρμίρης

Αναλυτικά όσοι ξεχώρισαν από τον Ιστορικό:

-"Μηχανάκι": Ο λόγος για τον Χρήστο Τασουλή. Ο αριστερός μπακ του Ιστορικού πραγματοποίησε μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση (σ.σ. όπως και με τον ΠΑΣ), έχοντας σωστή λειτουργία τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά.

-"Δραστήριος": Γρήγορες επελάσεις, τσαμπουκάς και προσωπικές ενέργειες. Αναφερόμαστε στον Μπουμάλ, ο οποίος προσπαθούσε συνεχώς να δημιουργήσει "ρήγματα" στην αντίπαλη άμυνα.

-"Βράχος": Θα είναι χωρίς αμφιβολία η "κολόνα" της αμυντικής γραμμής του φετινού Πανιωνίου. Ο Νίκος Παντίδος σε ένα ακόμη παιχνίδι είχε σωστές τοποθετήσεις και έδειξε πως θα ηγηθεί της άμυνας του Ιστορικού.

-"Βελτιωμένος": Ο Ξενοφώντας Πάνος έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και σαφώς βελτιωμένο σε σχέση με την περασμένη σεζόν (σ.σ. σε όσες ευκαιρίες πήρε). Βοήθησε σημαντικά στο επιθετικό κομμάτι, με τις προωθήσεις του από δεξιά.

-"Τρεχαντήρι": Ο νεαρός Γκίνη έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δεν φάνηκε "ψαρωμένος" κόντρα στους πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους του. Με τον Μητρόπουλο, όσο αγωνίστηκαν μαζί, είχαν εξαιρετική συνεργασία.

-"Σταθερός": Έχει πάρει τα πάνω του και φέτος δείχνει πως θα είναι η χρονιά του. Ο Βασίλης Μπούζας πήρε προσπάθειες, δημιούργησε παιχνίδι για την ομάδα και η εμφάνιση του κρίνεται κάτι θετική.

-"Θετικοί": Αρκετά καλή παρουσία στο ματς είχαν και οι Φουρλάνος, Μασούρας, οι οποίοι δείχνουν πως θα βοηθήσουν την ομάδα τη νέα σεζόν (σ.σ. ειδικά ο πρώτος).
για Φουρλανο;

-"90λεπτο": Οι Νίκος Παπαδόπουλος και Δημήτρης Χατζηησαΐας ήταν οι δύο παίκτες του Πανιωνίου που αγωνίστηκαν και για στα 90' λεπτά.

-"Μειονέκτημα": Ακόμα είναι αρκετά νωρίς και η ομάδα έχει να δουλέψει πολύ, ώστε να διορθώσει τα ελαττώματα της και να παρουσιαστεί έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Στο ματς με τον Παναιτωλικό, όμως, το μεγαλύτερο μειονέκτημα που φάνηκε δεν ήταν άλλο από την απουσία ενός κλασικού επιθετικού. Αυτό άλλωστε το γνωρίζουν καλά στον Πανιώνιο και γι΄αυτό τον λόγο η απόκτηση ενός καθαρόαιμου σεντερ φορ αποτελεί άμεση προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια