Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αφήνει του Αυλωνίτη, ενδιαφέρον για Ρουγκάλα!

Στην... άκρη αφήνουν την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη στον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να φέρονται να δείχνουν ενδιαφέρον για τον Κωνσταν...

Στην... άκρη αφήνουν την περίπτωση του Τάσου Αυλωνίτη στον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να φέρονται να δείχνουν ενδιαφέρον για τον Κωνσταντίνο Ρουγκάλα.

Το γεγονός πως η πλειονότητα των φίλαθλων του Ιστορικού είναι αντίθετοι σε δανεισμό ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό έλαβαν σοβαρά υπόψιν τους οι άνθρωποι του Πανιωνίου και έτσι αποφάσισαν να μην συνεχίσουν την προσπάθεια για να ντύσουν εκ νέου στα κυανέρυθρα τον Τάσο Αυλωνίτη.

Έτσι, οι άνθρωποι της ομάδας φέρεται να ρίχνουν πλέον αλλού το ενδιαφέρον τους για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της ομάδας και πιο συγκεκριμένα στο πρόσωπο του Κωνσταντίνου Ρουγκάλα.

Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής είναι κεντρικός αμυντικός, ωστόσο μπορεί να προσφέρει και στην θέση του αμυντικού μέσου. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες των Κ17 και Κ19, ενώ έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Εργοτέλη με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Την περασμένη σεζόν πήγε δανεικός στον Φωστήρα τον Δεκέμβριο και μέτρησε 10 συμμετοχές ως βασικός στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League και 6 στα play off ανόδου.

Τα στοιχεία που τον ξεχωρίζουν είναι η δυναμική που έχει στο παιχνίδι του, αλλά και το ότι παίζει με την μπάλα κάτω. Μάλιστα, παρά το ύψος του (σ.σ. 1.88) είναι αρκετά γρήγορος.

Να σημειωθεί πως επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να φύγει ως ελεύθερος από τον Ολυμπιακό, κάτι που αν τελικά γίνει ανοίγει και ο δρόμος για την μεταγραφή του στον Πανιώνιο.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

1 σχόλιο

  1. Ο κοσμος του πανιωνιου δεν θελει δανεικους...ελευθερους κ να τους πληρωνει τα συμβολεα ο προεδραρας...μην καρφωνομαστε κι ολας....βαγγελη ευχαριστουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή