Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δύο «στροφές» πριν τα play-off

Να κλείσει νικηφόρα τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θέλει σήμερα (24/04,18:00) ...

Να κλείσει νικηφόρα τις εντός έδρας αγωνιστικές του υποχρεώσεις για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θέλει σήμερα (24/04,18:00) ο Πανιώνιος που υποδέχεται στο κλειστό της Αρτάκης τον Απόλλωνα Πατρών.

Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Basket League, θέλει να πραγματοποιήσει μία καλή και πειστική εμφάνιση ενόψει και των play off.

To πρωτάθλημα ξεκινά ξανά μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα και όπως είναι λογικό οι ομάδες έχουν χάσει τον ρυθμό τους και καλούνται να επανέλθουν σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο.

«Επιστρέφουμε μετά από μεγάλη διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και το ζητούμενο είναι να βρεθούμε γρήγορα σε καλό ρυθμό», σχολίασε για το ματς με την ομάδα της Πάτρας ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και επισήμανε: «Το κύριο μέλημα μας τις τελευταίες ημέρες ήταν να δουλέψουμε στον ρυθμό για ένα σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας, ο οποίος στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και έχει πετύχει 5 νίκες στους έξι εκτός έδρας αγώνες του. Εμείς πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στην προσπάθεια που θα κάνουμε, ώστε να δείξουμε στο γήπεδο στοιχεία που δουλέψαμε για αυτό το ματς.

Θέλουμε τον κόσμο και πάλι κοντά μας, να μας συμπαρασταθεί για να κλείσουμε με επιτυχία τις εντός έδρας αναμετρήσεις μας για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος», τόνισε ο Σφαιρόπουλος.

Από την πλευρά των παικτών ο Χρήστος Σαλούστρος δήλωσε: «Είναι ένας δύσκολος αγώνας και ένα δυνατό τεστ εν όψει των πλέι οφ, στα οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα. Εμείς θέλουμε να μπούμε από την αρχή του ματς δυνατά, να μείνουμε συγκεντρωμένοι και στα 40’ και να δείξουμε το καλό πρόσωπο μας εν όψει της δύσκολης συνέχειας. Εάν εφαρμόσουμε ότι έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις η έκβαση του αγώνα θα εξαρτηθεί από εμάς. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και ωραίο για να το παρακολουθήσει ο κόσμος».

Η αναμέτρηση διεξάγεται στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Αρτάκης, στις 18:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια